torstai 31. maaliskuuta 2022

Puhdistusaine on myös hoitotuote

Kasvojen pesu on toimenpide, mikä kuuluu lähes kaikkien päivittäiseen ihonhoitoon. Se on rutiinitoimi, jota harva pitää erityisenä ihonhoitona. Kuitenkin se on ihonhoidon perusta ja oikein valitulla puhdistusaineella on suuri merkitys ihon hyvinvoinnissa.


Dermalogican Active Clay Cleanser hillitsee tulehdusten syntymistä ja vähentää talineritystä kuivattamatta ihoa.


Puhdistusaine rauhoittaa rasvoittumista

Oikein valitulla puhdistusaineella on suuri merkitys rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon tasapainottamisessa. Väärällä puhdistustuotteella iho menee äkkiä huonoon kuntoon ja tuloksena on finnejä, hilseilyä ja punoitusta. Yleisin virhe rasvoittuvalla iholla on liian kuivattava puhdistusaine, joka tukkii ja kiristää huokoset ja talineritys villiintyy täysin. 
Dermalogican ACTIVE CLAY CLEANSER (41€) on tulehduksia rauhoittava rasvaisen ihon puhdistusmaito. Se sisältää savea ja lääkehiiltä, jotka imevät itseensä ihotalia ja huokoset eivät mene tukkoon. Active Clay Cleanser on prebioottinen ja se hillitsee tulehdusten syntymistä sekä vähentää talineritystä kuivattamatta ihoa. 
Dermalogican uusin puhdistusgeeli DAILY GLYCOLIC CLEANSER (150ml 36€ ja 295ml 57€) sisältää glykolihappoa, joka sulattaa huokosia tukkivaa kuollutta solukkoa. Ihosta tulee kirkas ja heleämpi, kun jo puhdistusaine poistaa päälimmäisen hilseilykerroksen. Daily Glycolic Cleanser sopii kaikille ihotyypeille, mutta etenkin rasvoittuvalla iholla se on erinomainen huokosten tukkiintumisen estoon. 
Olen itse hyvin ihastunut tähän uuteen Daily Glycolic Cleanseriin sen lempeän tehokkuuden vuoksi. Glykolihappo on erittäin tehokas uudistava ja kuoriva vaikutusaine, mutta tässä putsarissa se ei yhtään kihelmöi ja se on glykolihapon yhteydessä uusi asia. Siksi Daily Glycolic Cleanser sopiikin ihan kaikille tekemään puhdistuksesta hiukan tehokkaampaa.


Puhdistus ja hoito samassa pullossa

iS Clinicalin puhdistustuotteet ovat muuttaneet monen asiakkaan käsityksen puhdistusaineesta ja sen merkityksestä. CLEANSING COMPLEX (52€) onkin hoitolan eniten myyty puhdistusaine, koska se on niin monipuolisesti tehokas. Voin sanoa sen olevan paras koskaan käyttämäni putsari. 
Cleansing Complex sopii kaikille ihotyypeille ja se hyvin kevyesti kuorii sekä uudistaa ihoa. Se on myös tosi nopea ja helppo käyttää. Moni uusi asiakas on saanut epätasaisen, kuivan, mutta ”kukkivan” ihon rauhoittumaan pelkästään vaihtamalla tähän puhdistusgeeliin. 
iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER (52€) on kuoriva puhdistusgeeli, jota voi myös käyttää päivittäin. Käytin sitä itse yhden kesän ihan päivittäin, eikä iho siitä kuivunut, vaan pysyi tasaisena helteestä ja hikoilusta huolimatta. Se sopii siis hyvin myös kuivalle sekä ohuelle iholle ja varsinkin kirjavuutta ja pigmenttiläiskiä se tasoittaa hyvin. 
Warming Honey Cleanser vähentää mustapäitä ja ihon tukkiintumista sekä hillitsee finnejä ja tulehduksia. Samat kuorivat puhdistustuotteet sopivat siis rasvaiselle ja kuivalle iholle silloin, kun ne eivät kuivata ihoa. Liian tehokas ja kuivattava puhdistustuote ei ole hyväksi kenellekään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti