lauantai 5. maaliskuuta 2022

Valitse oikeat puhdistustuotteet

Aika usein kuulen, ettei puhdistusaineiden valintaan viitsitä kiinnittää huomiota, koska niiden vaikutusta pidetään niin vähäisenä. Kuitenkin iholle sopimaton puhdistustuote voi pilata koko ihonhoidon, eikä paraskaan hoitovoide sitä korjaa.


Puhdistustuotteet ovat aivan yhtä tärkeä osa ihonhoitoa kuin muutkin tuotteet.


iS Clinicalin puhdistustuotteet

iS Clinicalilla on kolme puhdistustuotetta ja niistä geelimäinen CLEANSING COMPLEX (52€) on hoitolan suosituin puhdistusaine. Cleansing Complex on täysin vesiliukoinen geeli kaikille ihotyypeille ja se sopii myös kevyen silmämeikin poistoon. Cleansing Complex sisältää hellävaraisen hedelmähappoentsyymin, joka kevyesti kuorii kuollutta solukkoa.
WARMING HONEY CLEANSER (52€) on hellästi kuoriva puhdistusgeeli, jota rasvoittuva ja sekaiho voi käyttää päivittäin ja herkkäihoinen muutaman kerran viikossa. Itse käytän tätä kesällä päivittäin, vaikka ihoni on hyvin kuiva.
CREAM CLEANSER (52€) on täysin vesiliukoinen puhdistusmaito kuivalle ja herkälle iholle. Se sopii myös alkupuhdistusaineeksi Precleansen sijasta. 

Nämä kaikki iS Clinicalin puhdistustuotteet ovat hyvin miellyttäviä ja suosittuja. Kannattaa hankkia kotiin kaikki kolme ja käyttää niitä eri yhdistelminä ihon tarpeiden mukaan.



Dermalogican puhdistustuotteet

PRECLEANSE (46€) on öljymäinen alkupuhdistusaine, joka on tarkoitettu kaksoispuhdistukseen. Precleanse on nestemäinen ja täysin vesiliukoinen ja se sulattaa paksun teatterimeikinkin.
PRECLEANSE BALM (46€) on täyteläinen voide tai balsami, joka toimii samoin kuin öljymäinen Precleanse. Tämä Precleansen Balm on hoitavampi ja itselleni tämä on mieleisempi kuin Precleanse, mutta öljymäinen Precleanse on näistä kahdesta suositumpi.
SPECIAL CLEANSING GEL (250ml 36€ ja 500ml 51€) on Dermalogican suosituin puhdistustuote. Se on täysin vesiliukoinen geeli, joka ei kuivata ihoa. Tätä geeliä suositellaan kaikille ihotyypeille.
ULTRA CALMING CLEANSER (250ml 38€ ja 500ml 58€) on geelin ja puhdistusmaidon välimuoto ja tarkoitettu herkälle sekä kuivalle iholle. Näin talvella Ultra Calming Cleanser on erittäin suosittu hoitavan vaikutuksensa vuoksi. 
INTENSIVE MOISTURE CLEANSER (150ml 42€ ja 295ml 65€) on kuivan ihon täyteläinen puhdistusmaito, joka tuli myyntiin vasta reilu vuosi sitten. Herkistyneelle atooppiselle iholle tämä puhdistus on hyvä valinta.
ACTIVE CLAY CLEANSER (41€) on tarkoitettu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Tämä puhdistusmaito sisältää japaninhiiltä, joka imee itseensä ihotalia ja rauhoittaa tulehduksia. Active Clay Cleanser ei missään tapauksessa kuivata, mutta hillitsee tehokkaasti tulehduksien syntymistä.
DAILY GLYCOLIC CLEANSER (150ml 36€ ja 295ml 57€) on syksyllä myyntiin tullut kevyesti ihoa uudistava ja kirkastava puhdistusgeeli. Tästä tuotteesta on tullut oma lempiputsarini, jota käytän iS Clinicalin puhdistustuotteiden kanssa vuoron perään. Suosittelen kokeilemaan! Daily Glygolic Cleanser sopii kaikille ihotyypeille ja se poistaa nopeasti ihon harmauden ja tekee ihosta sileän ja pehmeän. 
BREAKOUT CLEARING FOAMING WASH (177 ml 19€ ja 295ml 29€) kuuluu nuorten CLEAR START -hoitolinjaan. Tämä hellävarainen puhdistusgeeli normalisoi talineritystä kuivattamatta. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti