tiistai 22. maaliskuuta 2022

Tähtitarjoukset 4.4.-22 asti


Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa 4.4.-22 asti.


Brightening Serum sopii kaikille

Kerron ensin, että tämä Brightening Serum on sama tuote kuin aikaisempi White Lightening Serum. Amerikkalaiset ovat poistaneet kosmetiikan nimistä kaikki valkoiseen ja vaalentamiseen liittyvät sanat rasismia vastustaakseen. Nykyisin englannin kielessä käytetään sanaa kirkastaa vaalentamisen sijaan. 
Itse vastustan kaikkea epätasa-arvoa ja rasismia, mutta kuitenkin itse päädyn käyttämään vielä sanaa vaalentaa näiden pigmenttiläiskien kohdalla, koska se selventää asiaa parhaiten. Jos oikein aletaan hiuksia halkomaan, niin pigmenttiläiskän kirkastaminen voidaan tulkita suomen kielessä myös läiskän voimistamiseksi.
Nyt siis on Tähtitarjouksena tehokkain hoitoseerumi pigmenttiläiskien vaalentamiseen ja ihon värin tasoittamiseen. Tämä Brightening Serum tekee hyvää kaikille ihoille näin talven jälkeen, koska se parantaa ihon sävyä sekä tekee ihosta tasaisen ja hehkeän. Kevätaurinko on ollut tavallista voimakkaampi ja näen monen iholla epätasaista tummuutta, mikä tekee ihosta helposti tunkkaisen ja likaisen näköisen.
Brightening Serum sisältää runsaasti myös C-vitamiinia, joka on vasta-aine uv-säteilyn aiheuttamalle vanhenemisprosessille. Olen itse käyttänyt joka kevät pullollisen tätä Brightening Serumia juuri sen tasoittavan ja kirkastavan vaikutuksen vuoksi. Itselleni se on tärkeä tuote ihon kevätkunnostukseen ja suosittelen sitä siksi myös asiakkaillenikin. 


BioLumin-C Gel Moisturizer on Dermalogican uutuusvoide

BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 55€ (67€) tuli myyntiin vasta viime syksynä ja yleensä näitä uutuustuotteita ei tule heti tarjoukseen, mutta tämä voide sopii juuri kevääseen. Halusin tämän BioLumin-C Gel Moisturizer -voiteen tarjoukseen juuri nyt, koska sen runsas C-vitamiinipitoisuus kirkastaa talven harmaata ihoa ja korjaa auringon haittavaikutuksia.
Dermalogican uusin hoitolinja on tämä BioLumin-C -linja ja C-vitamiini onkin todettu erittäin tehokkaaksi korjaamaan ihosolukon vaurioita. Aurinko vaurioittaa ihoa monella tapaa ja BioLumin-C -hoitolinja on kehitetty vähentämään näitä ihovaurioita. 
BioLumin-C Gel Moisturizer on hyvin ohut ja hyvin imeytyvä voide, joka sopii minkä tahansa seerumin päälle aamulla sekä illalla. Tämä voide toimii myös lievästi rasvoittuvalla sekaiholla ja myös ihan nuorilla. Meikin alle BioLumin-C Gel Moisturizer on oikein mainio, koska meikki levittyy hyvin, mutta iho ei kiillä päivän mittaan. 

Huomioikaa myös, että annan edelleen jokaisesta SKIN PERFECT PRIMER SK30 (49€) ostoksesta 5€ YK:n tasa-arvojärjestön UN Women -hätäapukeräykseen Ukrainan naisten ja perheiden auttamiseksi. Tilitin viimeiseltä kahdelta viikolta 55€ tähän kriisiapuun ja kiitän teitä, jotka ostitte tämän meikinpohjustusaineen.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti