keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Pitkät ripset kevään juhliin

Tähtitarjouksena on vielä maanantaihin 21.3. asti MAXEY LASH -ripsiseerumi NYT 85€ (108€). Tämä ripsiseerumi kasvattaa upeat pitkät ja tuuheat ripset sekä kauniit kulmakarvat kaikille käyttäjille noin 4-6 viikossa.


Maxey Lash -ripsiseerumi kasvattaa tuuheat pitkät ripset jopa kuukaudessa.


Varma tapa saada pitkät ripset

Maxey Lash toimii kaikilla käyttäjillään ja se todellakin tekee, mitä lupaa. Tätä nestemäistä ripsiseerumia laitetaan ohut kerros ripsien tyveen aamuisin. Seerumia aloitetaan käyttämään ensimmäisen viikon aikana noin joka kolmas aamu ja sitten siirrytään käyttämään sitä joka aamu. Levittämisen jälkeen saattaa tuntua pientä kuumotusta tai kihelmöintiä vartin verran, mutta se menee ohitse. Muutamien käyttökertojen jälkeen näitä tuntemuksia ei enää tule.
Noin 4-6 viikon säännöllisen käytön jälkeen ripset alkavat saavuttaa sen pituuden, kuin on tarkoituskin. Sitten, kun haluttuun tulokseen on päästy, ripsiseerumia käytetään ylläpitohoitona pari kertaa viikossa. Tämä seerumipakkaus riittää noin puolen vuoden käyttöön eli se on hyvin riittoisa.
Samaa seerumia voi levittää aamuisin myös kulmakarvoihin ja niistäkin tulee tuuheammat ja vahvemmat. Ripsiseerumi levitetään puhtaalle iholle ja sen päälle voi hyvin tehdä meikin ja meikki pysyy ihan normaalisti. Jos nyt aloitat ripsiseerumin käytön, sinulla on vappujuhlissa upeat tähtisilmät.


Kestotaivutus on helppo meikki

Ripsien kestotaivutus ja kulmien muotoilu ja värjäys (107€) on hyvin suosittu tapa saada helppo silmämeikki. Olen tehnyt tätä YUMI LASHES -ripsien kestotaivutusta nyt noin viitisen vuotta ja siitä on tullut erittäin suosittu. Moni käy kestotaivutuksessa säännöllisesti parin kuukauden välein.
Maxey Lash ripsiseerumilla hoidetut pitkät ripset näyttävät todella upeilta kauniisti taivutettuina. Ne ovat myös luonnolliset, koska kyse on omista ripsistä. Kestotaivutuksen yhteydessä laitetaan kestoväri, joka kestää ripsissä noin 3-4 viikkoa ja kulmakarvoissa 2-3 viikkoa. Kestoväriä voi uusia aina sen haalistuessa, mutta itse kestotaivutus tehdään vain kahdeksan viikon eli kahden kuukauden välein. Tämä tarkoittaa sitä, että kestotaivutusta ei tehdä koskaan kahta kertaa samaan ripseen, vaan ripset ehtivät vaihtumaan kahdessa kuukaudessa. 
Ripsien kestotaivutusta tarjoaa hyvin monenlaiset tekijät ja käytettyjen aineiden kirjo on suuri. Ripsien käsittely on hyvin tarkkaa työtä, joten tekijä kannattaa valita tarkasti. Silloin, kun itse aloitin kestotaivutusten tekemisen, perehdyin tarkasti kaikkiin käytössä oleviin menetelmiin ja Yumi Lashes nousi esiin aivan ylivoimaisena. Yumi Lashes on Amerikan eniten käytetty menetelmä ja sitä ei myydä kuin ammatissa toimiville kosmetologeille, jotka suorittavat heidän koulutuksensa. Suosittelenkin, kun valitsette ripsitaivutusten tekijää, hakekaa hoitola, missä käytetään Yumi Lashes -menetelmää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti