perjantai 18. maaliskuuta 2022

Dermalogicalta uusi seerumi!

Dermalogica lanseerasi uuden seerumin nimeltään CIRCULAR HYDRATION SERUM (79€), joka on parannettu versio vanhasta suosikkiseerumista Skin Hydrating Boosterista. Tämä päivitetty koostumus on todella kosteuttava ja taatusti uusi suosikkituote.


Dermalogican uutuus Circular Hydration Serum kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti sekä ehkäisee tulevaa kosteuden haihtumista.


Circular Hydration Serumia tarvitsevat kaikki

Dermalogican Skin Hydrating Booster oli aikanaan kaikkien seerumien äiti ja se opetti suomalaiset sekä minun asiakkaani käyttämään seerumia. Tämä kosteuttava seerumi antoi niin näkyviä ja tuntuvia tuloksia, että sen käyttötarkoitus tuli heti selväksi. 
Kuitenkin kaikki kehittyy ja varsinkin kosmetiikka menee jatkuvasti eteenpäin ja nyt Circular Hydration Serum on entistä tehokkaampi vaikutuksiltaan. Heti ensimmäisellä käyttökerralla sen kosteuttava vaikutus on tuntuva. Seerumi on ohutta ja hyvin imeytyvää, niin kuin seerumin kuuluukin olla, mutta koostumuksen täyteläinen kosteutus tuntuu heti. 
Circular Hydration Serum ei pelkästään lisää ihoon kosteutta, vaan se myös sitoo ihon omaa kosteutta ja estää sen haihtumista. Nimensä mukaisesti seerumi vaikuttaa ihon kosteuskiertoon niin, ettei kosteuden määrä pääse alenemaan ihosolukossa. 

Kosteutus hidastaa rypistymistä

Ihon hyvä kosteustasapaino on perustavin asia rypistymisen ennaltaehkäisyssä. Kuivuminen aiheuttaa ihon ohentumista ja sitä kautta rypistymistä. Kosteuden puute näkyy harmaana hilseilynä ja elottomuutena sekä tuntuu kireytenä ja kutinana. 
Tärkein konsti torjua rypistymistä on pitää yllä ihon hyvä kosteustasapaino ja siihen tämä Circular Hydration Serum on juuri omiaan. Jokainen iho tarvitsee lisäkosteutusta talven sisälämmitysaikaan ja nuorikin iho voi kärsiä kosteusköyhyydestä.
Circular Hydration Serum sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Se on erittäin tärkeä hoitotuote, jotta iho näyttää sileältä ja heleältä talven jälkeen. Hyvin kosteutetulle iholle meikkikin levittyy paljon paremmin. Circular Hydration Serumia voi käyttää aamulla ja illalla suoraan puhtaalle iholle. Seerumin päälle laitetaan aina hoitovoide ja esimerkiksi CALM WATER GEL (46€) on hyvä yhdistelmä tämän seerumin kanssa. 
Itse koin tämän uuden seerumin raikkaana virkistävänä tuotteena, joka heti jätti iholle hyvän kosteutetun tunteen. Voin kuvitella, miten helpottavalta se tuntuu silloin, kun iholla on kosteusköyhyyttä ja hoidon tarvetta. Suosittelenkin tätä Circular Hydration Serumia kaikille poistamaan talven kuivuutta ja heleyttämään iho vastaanottamaan kevät ja aurinko.


Tähtitarjoukset ma 21.3. asti



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti