keskiviikko 30. maaliskuuta 2022

Henkäyksen ohut BioLumin-C Gel Moisturizer

Tähtitarjouksena on vielä ensi viikon maanantaihin 4.4. asti Dermalogican BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER NYT 55€ (67€) kosteusvoide. Tämä voide on erittäin tehokas kosteuttaja, mutta niin ohut, ettei rasvapelkoisetkaan sitä välttele. 



C-vitamiini on vanha vaikutusaine

BioLumin-C hoitolinja on C-vitamiinin antioksidanttiseen vaikutukseen perustuva kolmen tuotteen sarja. Tämän voiteen lisäksi siihen kuuluu BIOLUMIN-C SERUM (78€) ja BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) silmänympärysgeeli. 
C-vitamiini on tehokas ja monipuolinen vaikutusaine. Jo isoäitimme tiesi, että sitruuna vaalentaa ihoa sekä pisamia ja pigmenttiläiskiä hoidettiin sitruunamehulla tai sitruunaviipaleilla. Sitruunan sisältämä C-vitamiini kirkasti ihon väriä ja hajotti pigmenttiläiskiä. Tähän samaan perustuu C-vitamiinin vaikutus nykyisissäkin hoitotuotteissa. 
Pitkään oli ongelmana se, ettei C-vitamiini pysynyt stabiilina, eikä säilynyt kosmeettisissa aineissa. Siksi saattaakin olla, että hyvin edullisissa markettituotteissa C-vitamiinin määrä on aivan mitätön, koska tämä C-vitamiinin säilyvyysteknologia on uusi ja kallis menetelmä. Dermalogica ja iS Clinical pystyvät takaamaan sen, että avattunakin tuotteessa pysyy koko ajan sama C-vitamiinimäärä. 


Keväällä iho tarvitsee C-vitamiinia

C-vitamiini on hyvin antioksidanttinen vaikutukseltaan ja nimenomaan antioksidantit korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemisprosessia. Aurinkoiseen aikaan jokaisella kannattaisi olla joku C-vitamiinituote käytössä, joka vähentää auringon haittavaikutuksia iholla. Paras yhdistelmä on, että päivällä käytetään viidenkympin suojakertoimen voidetta esimerkiksi DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 (50ml 69€ ja 100ml 115€) ja yöllä BioLumin-C Gel Moisturizeria.
Moni asiakas käyttää meikkinä Dermalogican SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€) meikinpohjustusainetta ja sen alla kosteusvoiteena BioLumin-C Gel Moisturizer on vallan mainio ja yleensäkin se sopii minkä meikin alle tahansa.
Uv-säteily nopeuttaa ihossa vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa, jotka aiheuttavat ihon rypistymistä, ohentumista ja veltostumista. C-vitamiini on vasta-aine vapaille happiradikaaleille ja sillä tavoin se estää ihon vanhenemista. Suosittelen nyt tarjouksessa olevaa BioLumin-C Gel Moisturizeria kaikille ihoille. Se on myös nuorille helppo voide, joka kosteuttaa tarpeeksi, kirkastaa ihon väriä ja tekee ihon pinnasta pehmeän. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti