lauantai 26. maaliskuuta 2022

Puhdistustuotteilla vaihtelua ihonhoitoon

Luulen, että suurinta osaa asiakkaistani motivoi kotihoitotuotteiden vaihtaminen. Uudella tuotteella innostuu taas tekemään hoitorutiinit tehokkaammin. Ainakin minua uutuustuotteet innostavat tekemään perusteellisempaa kotihoitoa.


Puhdistustuotteita kannattaa vaihdella, jolloin ihonhoidosta tulee monipuolisempaa ja uudet tuotteet myös motivoivat hyvään kotihoitoon. 


Vaihda puhdistustuotteita

Ihokin pitää siitä, että erilaisia vaikutuksia tulee monipuolisemmin ja puhdistustuotteilla on helppo saada vaihtelua aikaan ja hyvinvointia iholle. Dermalogican uutuus DAILY GLYCOLIC CLEANSER (150ml 36€ ja 295ml 57€) on tosi kiva puhdistusgeeli ja se sopii kaikille muille ihoille paitsi hyvin herkälle iholle. 
Olen itse tosi ihastunut tähän Daily Glycolic Cleanseriin ja sen tehokkaaseen vaikutukseen. Siinä oleva mieto sokeriruokopohjainen glykolihappo sulattaa hellästi kuolleen solukon pois ja ihosta tulee kirkas ja kuulas. Pidän tätä tuotetta ihan ainutlaatuisena, kun glykolihappo on saatu niin lempeään muotoon. 
Toinen kiva vaihtelu puhdistukseen on iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER (52€), joka on myös kevyesti kuoriva. Se on hyvin mieto kuorinta ja viime kesänä käytin sitä monta viikkoa joka päivä. Se tasoitti hyvin hikoilun rasittamaa ihoa ja teki kasvot puhtaan raikkaaksi. 
Hyvin kuivaihoiset voivat kokeilla iS Clinicalin CREAM CLEANSERia (52€), joka on vesiliukoinen maito. Siinä olevat kosteuttavat aineet poistavat pintakuivuutta ja ihon kireyttä. Hyvin herkkäihoisille ja ruusufinniin Cream Cleanser on tarpeeksi hellävarainen ja hoitava putsari. 


Vaihtelua kuorinta-aineilla

Kuorinta-aineita olisi hyvä olla kotona useampi tai ainakin kaksi erilaista. Hyvä on olla olemassa syvempiin kudoksiin vaikuttava tuote kerran tai pari viikossa käytettäväksi ja sitten kevyempi päivittäiseen käyttöön. 
Tällaiseen päivittäiseen kevyeen kuorintaan lasketaan myös edellä mainitut Daily Glycolic Cleanser ja Warming Honey Cleanser. Vanha tuttu suosikkituote on Dermalogican DAILY MICROFOLIANT (51€) päivittäiseen käyttöön tarkoitettu jauhekuorinta. 
Keskivahva kuorintanaamio on Dermalogican HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€), joka on kuorinnan lisäksi kosteuttava naamio. Tämä tuote olisi hyvä olla jokaisella yli nelikymppisellä käytössä, koska sen monipuolinen vaikutus kirkastaa ja elvyttää ihoa monin tavoin. Tätä kuorintanaamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa.
Vahvimmat kuorinnat ovat Dermalogican MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT (58€), jota suositellaan 1-2 kertaa viikossa ja iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (119€). Tämä Tri-Active Exfoliating Masque on tehokas, mutta sopii myös herkälle iholle. Siinä on hyvin joustavat selluloosarakeet, mitkä eivät raavi tai riko ihon pintaa. Kuorinta-aine on erittäin tärkeä kotihoitotuote, koska se auttaa kaikkien muiden tuotteiden imeytymistä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti