tiistai 8. maaliskuuta 2022

Tähtitarjoukset 21.3.-22 saakka



Tavallisten Tähtitarjousten lisäksi haluan muistaa asiakkaita myös kasvohoitotarjouksella ja uudistan vielä tämän tarjouksen SAMPPANJAKASVOHOIDOSTA NYT 79€ (norm.105€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 229€ (norm.315€). 

Dermalogican NECK FIT CONTOUR SERUM NYT 69€ (83€) kaulaseerumi on erittäin tarpeellinen näin talven loppusuoralla, kun kaulahuivit, kaulukset ja kuiva sisäilma on kuivattanut ja rypistänyt ihoa jo puolisen vuotta. Kaula on myös ensimmäinen alue, missä vanhenemisen merkit alkavat näkymään ja siihen kannattaa herätä jo kolmekymppisenä.

MAXEY LASH NYT 85€ (108€) ripsiseerumi, jonka avulla kaikki saavat tuuheat ja pitkät ripset. Seerumi auttaa myös heikosti kasvaviin kulmakarvoihin.


Samppanjakasvohoito NYT 79€ 

Olen ehtinyt tekemään tätä Samppanjakasvohoitoa jo useamman kuukauden ja asiakkailta on tullut pelkkää kiitosta. Kehitin Samppanjakasvohoidon kahta tarkoitusta varten, eli kosteuttamaan ihoa ja rentouttamaan mieltä sekä poistamaan stressiä. 
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta gua sha -kiviä apuna käyttäen, klassinen kasvohieronta ja naamio. Naamion päälle laitetaan gua sha -kivistä tehty naamari, joka toimii painopeiton tavoin ja tuo turvallisen ja rentouttavan olotilan. Naamari myös lisää naamion imeytymistä. 
Samppanjahoito ei korvaa tehokkaampia NANOLIFT (124€) ja DERMATUDE (170€) kasvohoitoja, mutta on erinomainen lisäkosteuttaja näiden jälkeen noin 2-3 viikon kuluttua. Samppanjahoito on hyvä hoito, jos ei ole aikoihin käynyt kasvohoidossa. Myös uusille asiakkaille se on hyvä tapa tutustua minuun ja tapaani tehdä työtä.

Tähtisilmät

Maxey Lash on osoittautunut ihan loistavaksi tuotteeksi, koska se tuo pituutta ja vahvuutta kaikkien ripsiin. Tämä ripsiseerumi toimii aivan kaikilla, jos sitä viitsii käyttää vähintään joka toinen päivä.
Maxey Lash ripsiseerumi on kuin ripsirajaus ja ohuella siveltimellä sivellään aine yläripsien rajaan. Noin 4-6 viikon käytön jälkeen tulokset alkavat näkymään ja noin 2-3 kuukauden kuluttua on saavutettu haluttu tulos. Sen jälkeen ripsiseerumia käytetään 2-3 kertaa viikossa ylläpitohoitona. Maxey Lash ripsiseerumilla jokainen saa pienellä vaivalla upeat ripset ja kulmat, mutta ellei jaksa sitoutua useamman viikon säännölliseen käyttöön, ei tuotetta kannata ostaa.

Katse kaulaan

Dermalogican Neck Fit Contour Serum on helppo ja nopea tapa saada kaulan iholle tehohoitoa. Nykyisin keskustelen hyvin usein asiakkaiden kanssa, jotka ovat harmissaan kaulan veltostumisesta ja rypistymisestä. Valitettavasti niin käy, jos kaulan iho tyystin unohdetaan. Kaula joutuu pahimmalle rasitukselle kuin mikään muu ihon kohta, koska sitä hankaa kaulahuivit, uv-säteily ohentaa ihoa ja talven kuiva sisäilma vie kosteuden.
Kaula siis todella ansaitsee kunnon hoitoa ja se onkin nyt helppo ja nopea tehdä Neck Fit Contour Serumilla, jossa on kätevä roll-on pää, millä nopeasti ja helposti sipaisee tämän tehokkaan hoitoseerumin kaulan alueelle. Suosittelen käytettäväksi aamulla ja illalla.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti