perjantai 4. maaliskuuta 2022

Torjuntavoitto pigmenttiläiskistä!

Jos haluat tasaisen ihon ilman pigmenttiläiskiä hoitotoimenpiteet täytyy aloittaa juuri nyt! Alkukevään voimakas lumesta heijastuva uv-säteily saa muutamassa päivässä aikaan pigmenttisolujen muodostumisen ja pian pigmenttiläiskät tulevat näkyviin.


Dermalogican PowerBright -linjan tuotteet häivyttävät tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja kirkastavat ihoa.


Dermalogican uudet PowerBright tuotteet

Dermalogican pigmenttiläiskiin tarkoitetut PowerBright tuotteet ovat muuttumassa ja syksyllä myyntiin tulikin jo uusi seerumi POWERBRIGHT DARK SPOT SERUM (98€). Tämä seerumi on jo ehtinyt saamaan suosiota, koska kesän jäljiltä se tasoitti ihon värin ihmeen nopeasti. 
Vuoden vaihteessa myyntiin saatiin päivävoide POWERBRIGHT MOISTURIZER SK50 (74€), jossa on viidenkympin aurinkosuoja. Tämän kevään aikana tulee vielä yövoide PowerBright -linjaan ja kerron siitä heti, kun se on saatavilla. 
Estrogeenin väheneminen vaihdevuosi-iässä saa aikaan pigmenttisolujen epätasaisen jakautumisen. Uv-säteily tummentaa nämä pigmenttisolut ja tuloksena on kirjava ja epämääräisen likaisen näköinen iho. Erittäin harvalla yli viisikymppisellä rusketuksesta tulee tasainen ja minusta ei ihoa edes kannata altistaa auringolle vaihdevuosi-ikäisenä ja sen jälkeen. 
Aurinko rypistää ja ohentaa ihoa, mutta sen lisäksi tulee tämä kirjavuus ja läiskikkyys, mikä syntyy muutaman tunnin aurinkoaltistuksessa. Järkevintä olisi suojata iho täysin auringolta ja jos rusketusta haluaa sen voi saada itseruskettavalla aineella. 


Torju ihon kirjavuus

PowerBright Dark Spot Serum on monipuolinen seerumi, jota kannattaa käyttää aamulla ja illalla. Ensisijaisesti se vaikuttaa pigmenttisolujen tasaiseen jakautumiseen, mutta siinä on myös muita elvyttäviä ja kosteuttavia vaikutusaineita. Tätä seerumia kannattaa käyttää kaikkien niiden, jotka haluavat pitää ihonvärinsä tasaisena ja heleänä. 
PowerBright Dark Spot Serum sopii kaikenikäisille ja sitä kannattaa käyttää koko kesä, koska uv-säteilyä on jatkuvasti. PowerBright Moisturizer SK50 on kosteuttava päivävoide viidenkympin aurinkosuojalla ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tämä voide on hyvin ohut ja helposti levittyvä ja se toimii meikinalusvoiteenakin hyvin. PowerBright Moisturizer SK50 hajottaa myös pigmenttiä ja estää pigmenttiläiskien syntymistä. Myöhemmin keväällä, kun iho on jo alkanut kirjavoitumaan, PowerBright Moisturizer tasoittaa ihon väriä, eikä pelkästään suojaa ihoa uv-säteilyltä.
Nyt Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin EXTREME PROTECT SK40 NYT 75€ (95€) suojaa myös hyvin auringon haittavaikutuksilta ja ennaltaehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. Tärkeintä on, että tehokasta aurinkosuojaa aloitetaan käyttämään jo helmi-maaliskuussa, jottei pigmenttiläiskät ehdi muodostua. 
Huomioi, että tämä Tähtitarjous Extreme Protect SK40 on 100g eli tuplakoko ja siksi hyvin edullinen käytössä. Sitä on saatavana värittömänä sekä sävyissä beige ja bronze. Tarjous on voimassa 7.3. asti. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti