torstai 17. maaliskuuta 2022

Käytä seerumia oikein!

Olen ihan harmissani, kun kuulen niin usein, miten huonosti asiakkaille on neuvottu seerumin käyttö. Voisin myös sanoa, että seerumi on ostettu ilman mitään neuvoa, miten ja miksi sitä käytetään ja näin kallis hoitotuote menee ihan hukkaan. 


Dermalogican uudella Smart Response Serumilla saat yksilöllistä tehoa joka käyttökerralla.


Seerumia ei koskaan käytetä yksinään

Yleisin virhe on ostaa seerumi ja käyttää sitä yksinään. Kalliimmat kempparituotteetkin maksavat toistasataa euroa ja tuote menee lähes hukkaan, jos se käytetään yksinään.
Seerumi on tehokkain kosmeettinen hoitotuote ja se imeytyy kaikista syvimmälle. Ihossa on 4-5 ihosolukerrosta riippuen ihotyypistä ja seerumi imeytyessään ohittaa 2-3 päälimmäistä solukerrosta ja vaikuttaa vasta syvemmissä kerroksissa. Tämän takia ihon pintaan ei jää mitään suojaa ja siksi seerumin päälle levitetään aina voide. 
Voiteen tehtävä on suojata ihoa ulkoiselta rasitukselta, estää lian, ilmansaasteiden ja uv-säteilyn vaikutukset ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Mikäli halutaan valita vain yksi hoitotuote, se on aina voide! 


Älyseerumi mullistaa hoitovaikutukset

Olen usein sanonut, että ihonhoito on kuin kerrospukeutuminen. Jokainen tietää, että useampi ohut vaatekerta päällekkäin on lämpimämpi, kuin yksi paksu takki. Samoin on ihonhoidon laita ja useampi eri ihokerroksiin vaikuttava hoitotuote on tehokkaampi, kuin yksi paksu voide. 
Dermalogican uusin SMART RESPONSE SERUM (136€) on kosmetiikkakehittelyn uusinta teknologiaa ja sen vaikutukset tuntee kyllä ihossaan. Smart Response Serumin teknologia pystyy reagoimaan ihon mikromuutoksiin ja vaikuttamaan juuri siihen, mikä ihon tarve sillä hetkellä on. 
Smart Response Serum kosteuttaa, kirkastaa, kiinteyttää ja rauhoittaa, joten se sopii kaikille ihotyypeille. Kuitenkin tämänkin seerumin päälle laitetaan voide ja esimerkiksi ikisuosikki INTENSIVE MOISTURE BALANCE (100ml 75€) sopii sen päälle erinomaisesti. 
Ilman tätä voidetta seerumin vaikutusaineet pääsevät myös haihtumaan iholta pois, eivätkä kaikki hyvät vaikutukset tehoakkaan. Jos seerumin päälle laittaa suoraan meikkivoiteen, mikään ei estä sitä imeytymästä suoraan huokosiin. Meikki ei myöskään levity kunnolla, koska ihon pinta on kuiva ja epätasainen. 




2 kommenttia:

  1. Miksi tuntuu, että ohuen kosteusvoiteen päälle serum levitettynä ihon näyttää/tuntuu parhaimmalta? Ohut kosteusvoide ja sen perään seerumi (hampaiden pesun ajan imeytyy), sit aurinkovoide ja kevyt meikki päälle.

    Jos laitan eka seerumin, päivävoide ei imeydy ja ihotuntuma ei oleyhtä mukava.. (iS Clinical Active Serum ja Intensive Moisture Balance).

    VastaaPoista
  2. Voi olla, että kosteusvoiteen pehmentämälle iholle tuntuu seerumin imeytyminen paremmalta ja niinkin voi kyllä tehdä. Seerumin kuljettaja-aineet pystyy yleensä läpäisemään ohuen kosteusvoiteen ja saavuttamaan oikean osoitteen. Tämä koskee vain näitä Dermalogican, iS clinicalin ja Dermatuden tuotteita joissa on hyvät kuljetusaineet.
    Yleisesti on suositeltavaa levittää ensin seerumi ja sitten vasta voide, mutta yksilöllisiä eroja on ja jos tuntuu, että sinulle on luontevampaa tehdä toisin voit ihan hyvin niin tehdä.

    VastaaPoista