keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Ostamalla SkinPerfect Primer SK30 -voiteen autat Ukrainan naisia!

Tämän hetkinen maailmantilanne on järkyttänyt monen mielenrauhaa. Uutiskuvat Ukrainan rajalta ovat ahdistavia ja on vaikea uskoa tällaista tapahtuvan nykyaikana. Siksi olen halunnut osallistua jollain tavalla ukrainalaisten auttamiseen.


Annan jokaisesta ostetusta SkinPerfect Primer SK30 -voiteesta 5€ YK:n tasa-arvojärjestön UN Women  -hätäapukeräykseen Ukrainan naisten ja perheiden auttamiseksi. 


Kriisiapua Ukrainaan

Annan jokaisesta ostetusta SkinPerfect Primer SK30 -voiteesta 5€ YK:n tasa-arvojärjestön UN Women  keräykseen kriisiavun järjestämiseksi Ukrainaan. Mietin useamman päivän, millä tavoin voisin yrittäjänä auttaa ahdingossa olevaa Ukrainan kansaa. Rahasumma, minkä saan kerättyä on kovin vaatimaton, mutta pienetkin summat ovat tyhjää parempia.
Kävin läpi tunnetut järjestöt, jotka ovat organisoineet kriisiavun. Mihinkään tuntemattomaan keräykseen en osallistu, koska pelkään, ettei apu koskaan mene perille. Mielestäni mikään sooloilukaan ei ole järkevää, enkä lähde suinpäin ryntäämään Puolan rajalle, jossa olisin vain tiellä ja huolenaiheena organisoidulle avustukselle. Uskon, että on parempi jättää avun organisointi osaaville järjestöille, eikä lähteä touhuamaan omiaan. 
Päädyin tähän YK:n alaiseen naisten auttamiseen tarkoitettuun kriisiapuun. Naiset ovat yleensä ne, jotka luotsaavat perheen ja lapset pois sotatoimialueelta miesten ollessa sodassa. Heidän vastuulleen yleensä jää kotirintamasta huolehtiminen ja he joutuvat pakon edessä järjestämään lapset ja vanhukset evakkoon. Se näkyy myös nyt Puolan ja Ukrainan rajalla, jota kautta suurin osa ukrainalaisia pakenee. Miehet käännytetään rajalla takaisin rintamalle ja naiset jatkavat perheen kanssa suureen tuntemattomaan. 


Naiset kärsivät sodissa aina

Niin kauan kuin sotia on ollut olemassa tiedetään, että naiset kärsivät niissä erityisen paljon. Jo antiikin aikana vihollismaan sotilaat raiskasivat, pahoinpitelivät ja riistivät sodan tielle jääneitä naisia. Varsinaisia tilastoja meidän aikamme sodista ei juurikaan ole kerätty tai ainakaan julkistettu naisten sotakokemusten osalta. Vielä nykyäänkin näitä naisiin kohdistuneita väkivallan tekoja pidetään myös uhreja häpäisevinä, eikä niistä juurikaan puhuta. Esimerkiksi Syyrian sodassa ei naisten kokemuksista juurikaan tiedetä. Varsinkin musliminaiselle raiskaukset ovat melkeinpä kuolemantuomio, koska uhrikin leimataan jotenkin vialliseksi.
Toisesta maailmansodasta on kerätty tietoa jälkikäteen ja varsinkin saksalaisnaisten kokemuksista. Hitler käytti suuresti hyväkseen propagandaa vihollisten raiskaavista sotilaista ja sai silläkin loppuun ajetut joukkonsa vielä taistelemaan. Natsien propagandaosasto pystyi vielä sodan viime hetkinä manipuloimaan tuskallisen pelon Neuvostoliiton miehitysarmeijaa kohtaan, joka aiheutti itsemurha-aallon. 
Arvioidaan, että kymmeniätuhansia saksalaisnaisia teki itsemurhan väkivallan pelon takia toisen maailmansodan loppupäivinä. Tilastojen mukaan yli kaksi miljoonaa naista raiskatiin Saksassa ja yli 200.000 lasta syntyi näistä raiskauksista. Pahin tilanne oli Neuvostoliiton miehitysalueella, mutta ei muidenkaan maiden miehitysalueet siltä säästyneet. 
Taas tämä sama puna-armeija on liikkeellä, mutta toivotaan, että heidän raakalaismaisuus on jo kitketty pois. Kuitenkin koen, että juuri naiset vaikuttavat eniten lasten ja perheen kestävyyteen ja siksi haluan oman vähäisen kriisiavun kohdistaa naisiin.
SkinPerfect Primer SK30 on todella suosittu ja pidetty tuote ja siksi valitsin sen. Tässä voiteessa on monta hyötyä samassa tuotteessa. Se kosteuttaa, suojaa auringolta, silottaa ja tasoittaa ihon värin. Kohta alkaa taas katupölyn ja siitepölyn aika ja niiltäkin SkinPerfect Primer SK30 suojaa hyvin. 
Samalla, kun saat hyötyä omalle ihollesi osallistut Ukrainan naisten avustamiseen. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti