torstai 10. maaliskuuta 2022

iS Clinicalilla apua arpiin

Minulla on aivan tuoreita omakohtaisia kokemuksia miten hyvin iS Clinicalin SUPER SERUM (15ml 107€ ja 30ml 175€) ja SHEALD RECOVERY BALM (15g 37€ ja 60g 87€) hoitovoide tehoavat arpiin ja nopeuttavat haavojen parantumista.


iS Clinicalin Super Serum ja Sheald Recovery Balm ovat tehokkaimmat tuotteet ihon rikkoutumien ja arpien hoitoon.


Ensituttavuutena Youth Eye Complex

Ihan ensimmäinen kosketukseni iS Clinicaliin oli jo 2000-luvun alkupuolella, kun sitä ei vielä edes tuotu Suomeen. Eräs vakioasiakkaani oli silmänympärysleikkauksessa ja leikkaava plastiikkakirurgi antoi hänelle iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX (119€) silmänympärysvoiteen jatkohoidoksi. Plastiikkakirurgi oli tuonnut tuotteet mukanaan jenkeistä omia potilaitaan varten.
Asiakas näytti tuotetta minulle ja silloin se oli ihan tuntematon hoitosarja Suomessa. Kuitenkin muistan ajatelleeni, että nuo leikkausjäljet paranivat poikkeuksellisen nopeasti, joten silmänympärysvoide oli tehokasta. Tehokastahan se on edelleenkin ja hoitolani suosituin silmänympärysvoide. 
Myöhemmin sain tietää, että iS Clinicalia käytettiin Amerikassa sairaaloiden ja lääkäriasemien yhteydessä olevissa hoitoloissa. iS Clinical käyttää vain farmaseuttisen tason raaka-aineita, joiden vaikutukset ovat hyvin tehokkaita.
Nyt pääsin/jouduin itse kokeilemaan tuotteiden tehoa haavaumiin. Meillä on ollut hiukan sotatilaa Winstonin eli Vinskin kanssa, kun sen turkista pitäisi leikata ja harjata takkuja. Tuo yhteistyö ei oikein ota sujuakseen ja viime aikoina käsivarteni ovat olleet aikamoisilla raapamilla. Minua suorastaan nolottaa, koska asiakkaat ihmettelevät, mikä villikissa minulla nyt on, kun kädet ovat täynnä jälkiä. Vinski on maailman kiltein pikkumussu, mutta se ei millään malttaisi olla aloillaan takkujen leikkaamisen ajan. Vinskillä on ihan poikkeuksellisen pitkä karva ja se kastuu ulkoiluhäkissä ja vanuuntuu ihan mahdottomiksi kasoiksi. Muuta mahdollisuutta ei ole, kuin leikata karvapaakkuja saksilla irti. 
Oma ihoni käsivarsissa on iän myötä ohentunut ja talvella muutenkin kuiva, joten parantumisprosessi on hidas. Vinskin kynsissä on myös pöpöjä ja naarmut kutisevat helposti ja raavin niitä yöllä uudestaan rikki. Keksinkin alkaa hoitamaan niitä Super Serumilla ja Sheald Recovery Balmilla, joita suositellaan arpihoitoihin. Ne selvästi nopeuttivat parantumista, eikä kuivuudesta ja tulehduksesta syntyvää kutinaa tullut ollenkaan. 
Tein myös testin, että hoidin vain toista käsivartta ja siinä pystyin todentamaan, miten paljon parantuminen nopeutui. Laitoin joka ilta ja aamu naarmujen alueelle ensin Super Serumin ja sen päälle Sheald Recovery Balmin. Näin selvästi, että parantumisaika lyheni puoleen. Kannattaa kokeilla näitä tuotteita, jos teillä on vastaavia ongelmia.


Apua myös leikkausarpiin

Olen usein kirjoittanut äitini aurinkokeratoosista, jota on hoidettu sairaalan ihotautiklinikalla vuosikausia. Kesällä 2019 häneltä leikattiin koko kasvot auki silmäkulmasta suupieleen asti. Aurinkokeratoosi oli muuttunut jo basalioomaksi ja tämä syöpäkudos poistettiin. Ensimmäinen leikkaus ei mennyt tarpeeksi syvälle ja poski avattiin uudestaan puolentoista kuukauden kuluttua. 
Äidilleni tämä oli kova paikka, kun toinen silmä muurautui umpeen mustelmien takia ja muutenkin kasvot näyttivät tiejyrän alle jääneiltä. Lähes kahdeksankymppisen ihon parantumiskyky on hidastunut neljäsosaan siitä, mitä sen on parikymppisenä. Päätinkin tehdä kaiken osaamani nopeuttaakseni posken parantumista. 
Otin käyttöön Super Serumin ja Sheald Recovery Balmin ja tein kevyen pumppaavan kasvohieronnan äidilleni joka ilta. Itse hän laittoi nuo tuotteet joka aamu ja niiden päälle iS Clinicalin ECLIPSE SK50 (54€) aurinkosuojavoiteen. Kaikkiin ihon rikkoutumisiin syntyy pigmenttiläiskää hyvin helposti, joten suojaamisen kanssa pitää olla hyvin tarkka.
Tuollaisen leikkaushaavan parantuminen vie vuoden verran ja sen ajan äitini käytti juuri näitä tuotteita. Tällä hetkellä arpi on niin ohut viiva, ettei sitä ulkopuolinen juuri huomaa. En olisi ikinä uskonut, että arpi paranee näin hyvin. Myös leikannut plastiikkakirurgi hämmästeli sitä. Tietysti äitini on tyytyväinen, koska ei kahdeksankymppinenkään halua näkyvää pitkää arpea kasvoihinsa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti