sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Nämä seerumit pyyhkivät talven kasvoiltasi

Nyt elämme sisälämmityskauden loppuviikkoja ja iho alkaa olla kiristävän kuiva ja kyllästynyt talveen. Tässä vaiheessa iho tarvitsee lisäravintoa ja tehohoitoa, jotta hilseily ja harmaa solukerros saadaan pyyhittyä pois.


iS Clinicalin Tähtitarjous  BRIGHTENING SERUM 15ml NYT 69€ (89€) ja 30ml NYT 129€ (155€) on tehokkaasti kirkastava ja ihon väriä tasoittava seerumi. 


Kosteuta ja kirkasta

Nyt Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin BRIGHTENING SERUM 15ml NYT 69€ (89€) ja 30ml NYT 129€ (155€) on kaikille ihotyypeille sopiva kirkastava ja ihon väriä tasoittava seerumi. Poikkeuksellisen aurinkoinen maaliskuu on saanut monelle aikaan pigmenttiläiskiä ja kirjavoittanut ihon väriä. Brightening Serum tasoittaa ihon sävyn, kosteuttaa ja silottaa ihon pintaa. Tämä seerumi kirkastaa myös harmaan kalpeaa ihoa, koska se nopeuttaa ihokudoksen uudistumista ja poistaa hilseilyä. Jotkut pelkäävät, että nämä pigmenttiä hajottavat tuotteet jotenkin valkaisevat ihoa, mutta sellainen ei ole mahdollista. Ne ainoastaan auttavat pigmenttisoluja jakautumaan tasaisemmin, mikä auttaa tasaisempaan rusketukseen.
Uusi seerumi Dermalogicalta on CIRCULAR HYDRATION SERUM (79€) ja se on tullut suositun Skin Hydrating Boosterin tilalle. Tämä Skin Hydrating Booster oli Dermalogican ensimmäinen seerumirakenteinen hoitotuote ja se oli vuosikausia vakioasiakkaiden suosikki.
Nyt raaka-aineiden koostumusta on päivitetty ja seerumin vaikutukset ovat entistä tehokkaampia. Circular Hydration Serum kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja se sopii rasvaisellekin iholle sekä nuorille. Rasvoittuvakin iho voi olla pinnaltaan hyvin kuiva ja iho kiristyy ja huokoset tukkiintuvat. Rasvapelkoisille tämä Circular Hydration Serum on täysin rasvaton kosteuttaja ja kuivalle vanhenevalle iholle se on välttämätön perustuote. 


Suosikkini on Smart Response Serum

Tällä hetkellä olen tosi ihastunut Dermalogican SMART RESPONSE SERUMiin (136€) eli ÄLYSEERUMIIN, jonka vaikutukset ovat hyvin monipuoliset. Tällä hetkellä pidän Smart Response Serumia Dermalogican tehokkaimpana seerumina elvyttämään ihon toimintoja. Se ei ole pelkästään vanhenevan ihon seerumi, vaan myös kolmekymppiset hyötyvät sen moninaisesta vaikutuksesta.
Smart Response Serum vaikuttaa neljällä eri tavalla sen mukaan, mikä ihon tarve on. Seerumin älykkyys tarkoittaa sitä, että se vapauttaa vaikutusaineista juuri sitä, mitä iho sillä hetkellä eniten tarvitsee. Vaikutukseltaan se on kosteuttava, kiinteyttävä, rauhoittava ja ihon väriä kirkastava eli kaikkea sitä, mitä lähes jokainen iho tarvitsee.
Tällä hetkellä lepän siitepölyt ja katupölyt alkavat ärsyttämään hiukankin herkkää ihoa ja atooppisilla on suuria ongelmia. Smart Response Serum on tähänkin tilanteeseen erinomainen apu, koska se rauhoittaa punoitusta, kutinaa ja kihelmöintiä. Katupöly hioo ja ahavoittaa ihoa ja siihenkin auttaa Smart Response Serumin kosteuttava ja rauhoittava vaikutus. 
Omalla ohuella ihollani tunnen selvästi seerumin kosteuttavan ja vahvistavan vaikutuksen. Smart Response Serum on jo koostumukseltaankin hiukan täyteläisempää kuin seerumit yleensä ja se tuntuu hyvältä ohuella ja kuivalla ihollani.
Kaikkien näiden seerumien päälle sopii hyvin Tähtitarjouksena oleva BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER NYT 55€ (67€) hoitovoide. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti