torstai 24. maaliskuuta 2022

Pyyhi kasvoiltasi kymmenen vuotta!

Kosmetiikan teknologia kehittyy pitkin harppauksin, eikä voi kuin ihastella näitä uutuustuotteita, joita markkinoille tulee. iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM (109€) kuorintahoitolaput on tehokkain tuote, mitä olen ikinä kotikäyttöön myynyt.


iS Clinicalin Active Peel -kuorintahoitolaput ovat todella tehokas tapa hoitaa ihoa kotona!


Vastaisku vanhenemiseen

Active Peel System on kahden tuotteen yhdistelmä, jotka käytetään peräkkäin. Pussin numero 1 lappunen sisältää glykolihappoja ja muita hedelmähappoentsyymejä, jotka poistavat kuollutta solukkoa. Lappusen tiiviste pyyhitään iholle ja annetaan vaikuttaa noin kolme minuuttia.

Sen jälkeen otetaan pussi numero 2 ja pyyhitään siitä kiinteyttävä tiiviste iholle ja jätetään vaikuttamaan yön yli. Tämän helpompaa ei tehohoito enää voisi olla ja hoito toistetaan 2-3 päivän välein. Active Peel System sopii kaikille yli 25-vuotiaille paitsi hyvin herkälle iholle tai ruusufinniin. Näin talven jälkeen monen iho on kalpean harmaa ja juuri ihon värin kirkastamisessa sekä tasoittamisessa Active Peel System on ensisijainen hoito. 

Voimakas aurinko on jo monelle saanut aikaan pigmenttiläiskiä ja epätasaista värivirhettä ja niitäkin Active Peel System tasoittaa hyvin. Tiivisteiden kiinteyttävä vaikutus on todella tuntuva ja aineiden vaikutettua yön ylitse iho tuntuu aamulla paljon tiiviimmältä ja napakammalta. Voin sanoa, että hyvin hoidetultakin iholta lähtee kymmenen vuotta pois, kun on käyttänyt tuon viidentoista hoitokerran pakkauksen. 

Active Peel Systemiä voi käyttää jatkuvasti noin joka toinen ilta tai sitten 4-5 kertaa vuodessa yksi pakkaus iästä ja ihon kunnosta riippuen. Hoitolappusien väliä ei kannata pidentää, vaan parasta on käyttää ne tiiviinä kuurina säännöllisesti. Kuurihoidon teho menetetään, jos tuotetta säästellään ja käytetään vain silloin tällöin.


Active Peel System tasoittaa pigmenttiläiskiä

Nyt on Tähtitarjouksena iS Clinicalin BRIGHTENING SERUM 15ml NYT 69€ (89€) ja 30ml NYT 129€ (155€) pigmenttiläiskiä vaalentava seerumi ja sen vaikutusta lisää huomattavasti tehokas kuorintatuote. Tähän on omiaan juuri Active Peel System, joka kuorii pois kaiken kuolleen solukon, mikä estää seerumin imeytymistä. Kaikki muutkin kotihoitotuotteet imeytyvät hyvin Active Peel Systemin käytön myötä ja niiden vaikutus paranee.

Active Peel System nopeuttaa myös finnien ja näppyjen parantumista sekä vähentää pigmentin kasautumista tulehtuneelle alueelle. Hyvin usein jo parantuneestakin finnistä jää iholle tummempi läiskä koko kesäksi, mikä johtuu kasautuneesta pigmenttisolukosta. Active Peel System nopeuttaa ihokudoksen uudistumista ja ihon tummentumat häipyvät nopeammin. Kevään juhlia varten Active Peel System on oikein hyvä kotihoito ja varsinkin kasvohoitojen jälkeen käytettynä hoidon vaikutus pysyy pitempään. 


Tähtitarjoukset 4.4. asti



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti