lauantai 19. maaliskuuta 2022

Joutsenkaula

On kaksi asiaa, mitä kuusikymppinen nainen katuu ihonhoidossaan. Toinen on se ettei ole hoitanut suunympärysihoa ja toinen on hoitamaton kaula. Nyt Dermalogican NECK FIT CONTOUR SERUM NYT 69€ (83€) kaulavoide on vielä tarjouksena maanantaihin asti.


Dermalogican NECK FIT CONTOUR SERUM NYT 69€ (83€) kaulavoide tarjouksessa maanantaihin asti.


Kaula kärsii talvesta

Aurinko paistaa nyt siihen malliin, että kevät on ihan kohta ja kevyemmät vaatteet. Avonainen pusero sitten paljastaakin, miten kaula on talvehtinut ja onko se kovin epätasainen ja kuiva. Talvi rasittaa kaikista eniten juuri kaulaa, koska huivit ja kaulurit hankaavat ja imevät kaiken kosteuden. 
Kaulan ihoa myös helposti laiminlyödään puhdistuksessa, jos kasvoja yritetään pestä ottamatta puseroa pois. Automaattisesti silloin varotaan puseron kastumista ja kaulan ihoa vain vähän lääppäistään. Kuivuuden lisäksi näen usein, että kaulalla on epäpuhtauksia huonon puhdistuksen seurauksena. 
Nyt kannattaakin ottaa tehospurtti kaulan hoidossa, ennen kuin se paljastuu vaatteiden alta. Tämä Dermalogican Neck Fit Contour Serum on tullut myyntiin vasta viime vuonna ja sen vaikutusainerakenne on viimeistä teknologiaa, joka vaikuttaa nimenomaan ohueen kaulan ihoon. Kaulan iho on yhden ihosolukerroksen ohuempi kuin kasvojen iho ja siksi se alkaa roikkumaan vielä helpommin kuin kasvojen iho. Neck Fit Contour Serum vaikuttaa juuri näihin kimmoisuutta ylläpitäviin kollageenisäikeisiin. 
Tämän kaulavoiteen pakkaus on todella kätevä ja helppo käyttää. Se on roll-on-tuubi, jolla voi levittää voiteen suoraan kaulan iholle. Levitys käy niin nopeasti, ettei ainakaan voi vedota siihen, etteikö olisi aikaa käyttää kaulavoidetta.


Epätasainen kaulan iho

Kaulan ihosta voi tulla myös epätasainen, niin sanottu ”kananlihakaula”, jossa karvatupet nousevat näkyville. Tähän voi kokeilla avuksi puhdistamisen tehostamista ja tätä Neck Fit Contour Serumia. Dermalogican uutuuspuhdistus DAILY GLYCOLIC CLEANSER (150ml 36€ ja 295ml 57€) on kevyesti kuoriva hellävarainen puhdistus. Olen itse tosi tykästynyt tähän tuotteeseen, koska se jättää puhtaan tunteen kuivattamatta ihoa. Se sopii hyvin myös kaulan alueen puhdistamiseen. 
Tietysti kaulaa pitää myös kuoria ja vanha kunnon DAILY MICROFOLIANT (51€) on tähänkin erittäin hyvä ja nopea käyttää. Kaikki kaulan hoito kannattaa ulottaa dekolteelle asti eli rintakehän yläosaan. Sitä aluetta usein korostetaan koruilla, mutta ei näytä hyvältä, jos koru koristaa epätasaista kuivaa ihoa.
Neck Fit Contour Serum kannattaa rullata kaulaan ja leukaan joka aamu sekä ilta. Se imeytyy todella nopeasti, eikä jätä mitään tahmeutta iholle. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti