maanantai 28. maaliskuuta 2022

Kaikkien seerumien äiti

Dermalogican ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu seerumi oli Skin Hydrating Booster, joka tuli myyntiin noin 25 vuotta sitten ja mullisti kosmetiikan vaikutukset. Nyt se uudistui ja on nimeltään CIRCULAR HYDRATION SERUM (79€). 


Dermalogican uusin seerumi Circular Hydration Serum täydentää ihon kosteusvarastoja sisältäpäin.


Seerumi vaikuttaa syvälle

Käytin itse pitkään seerumeista nimitystä tehotippa, koska asiakkaat eivät seerumi sanaa tunnistaneet. Nyt olen yrittänyt käyttää pelkästään termiä seerumi, vaikka tehotippa kuvaileekin paremmin, mistä on kysymys. Seerumia käytetään vain muutama tippa ja se on vaikutukseltaan tehokkain tuote kotikäyttöön. 
Nämä seerumit tulivat käyttöön, kun kosmetiikkaan kehitettiin kuljettaja-aineet: niosomit, mikrosomit ja liposomit. Nämä kuljettaja-aineet muuttivat käsitykset kosmetiikan vaikutuksista täysin. Kuljettaja-aineet vievät vaikutusaineen juuri siihen kohtaan ihoa, missä sitä tarvitaan ja vapauttavat sen toimimaan ihosolukon hyväksi. 
Ennen kuin seerumit kehitettiin, ihovoiteilla pystyttiin vaikuttamaan vain pariin päällimmäiseen ihosolukerrokseen. Nykyisin, varsinkin näillä ammattikäyttöön kehitetyillä hoitotuotteilla, pystytään vaikuttamaan hyvin näkyvästi moniin iho-ongelmiin. 
Kuitenkin kannattaa muistaa, että näissä ammattikosmetiikkatuotteissa tehot ovat kymmenkertaisia verrattuna markettien tuotteisiin. Kokonaisuutena on halvempaa ostaa yksi Dermalogican hoitotuote, joka ehkä maksaa tuplaten sen, mitä markettituote. Dermalogican tuotteet eivät sisällä mitään turhia täyteaineita, vaan puhtaita vaikutusaineita, joten tuotetta tarvitaan noin kolmasosa siitä, mitä markettituotetta kuluu. Siltikin teho jää kauaksi siitä, mitä Dermalogican vaikutusaineet pystyvät tekemään. 
Todellisuudessa joku kolmenkympin tuote tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin Dermalogican seitsemänkympin hoitoaine. Jokainen Dermalogican seerumi riittää vähintään 4-6 viikkoa, kun sitä käyttää aamulla ja illalla. Halpa vaihtoehto loppuu jo parissa viikossa. Siksi tunnen välillä harmitusta asiakkaan puolesta, kun kuulen ja näen hänen valitsevan halvemman, mutta vähätehoisen tuotteen.



Kosteutta tarvitsevat kaikki

Circular Hydration Serum on pelastus kaikille ihoille, koska jokainen ihotyyppi kärsii kuivuudesta varsinkin talviaikaan. Kuiva iho kiristää, kutisee ja punoittaa. Kuivaan ihoon kertyy paksu hilseilevä kerros, joka saa kasvot näyttämään harmaan kalpeilta. 
Meikki yleensä korostaa tätä kuivuutta, koska se kasaantuu hilsekohtiin ja ihosta tulee epätasaisen värinen.  Tämä paksu hilsekerros estää myös hoitotuotteiden imeytymistä ja kotihoito vaikuttaa entistä heikommin. Pitkälle kehittynyt kosteuden puute saattaa aiheuttaa atooppista ihottumaa, joka kutisee sekä kirvelee ja iho myös tulehtuu. Tulehdusta joudutaan hoitamaan kortisonilla, joka ohentaa kuivaa ihoa entisestään.
Nämä ongelmat voidaan ennaltaehkäistä hyvällä kotihoidolla ja iho pysyy sileänä sekä raikkaan näköisenä. 
Tässä on siis perusteluja, miksi seerumia kannattaa käyttää. Circular Hydration Serum sopii kaikenikäisille, koska myös nuori voi kärsiä ihon kuivuudesta. Seerumit yhdistetään helposti ihon vanhenemiseen ja ryppyihin, mutta seerumit ovat tarpeen ihan kaikille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti