lauantai 16. huhtikuuta 2022

Dermalogican lopetetut tuotteet

Viimeisen puolen vuoden aikana Dermalogicalta on tullut useampia uusia tuotteita. Jotkut ovat täysin uusia ja toiset parannettuja versioita jo olemassa olevista tuotteista. Vastaavasti muutama vanhempi tuote on jäänyt pois myynnistä.


Uusi ja tehokkaasti kosteuttava Circular Hydration Serum on paranneltu versio Dermalogican ensimmäisestä seerumista Skin Hydrating Boosterista. 


Kosmetiikka kehittyy vauhdilla

Kosmetiikan ja vaikutusaineiden kehitys on todella vauhdikasta ja sanotaan, että jos on työstä poissa yli puoli vuotta, kosmetologin pitää jo lisäkouluttautua. Itselleni jatkuva kouluttautuminen on työn suola ja olen aina innostunut oppimaan uutta. 
Dermalogica ja iS Clinical ovat ammattikosmetiikan ehdotonta kärkeä ja heidän tuotekehittelynsä on kosmetiikkateollisuuden huippua. Uusia tuotteita kehitetään jatkuvasti ja siksi vanhoja on jätettävä pois, koska muuten määrä kasvaisi hallitsemattomasti. Ainoa harmi on, että Dermalogicalla tiedonkulku ei aina toimi ja joku tuote loppuu yllättäen. 
Yllätys oli, että HYDRABLUR PRIMER on lopetettu ja nyt primereista jäljellä on tosi suosittu SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€). Siitä ei ole tietoa onko Hydrablur Primerin tilalle tulossa jotain uutta. TOTAL EYE CARE SK15 on myös jäämässä pois ja sitä on Suomessa enää vain muutama kymmenen kappaletta. Sen tilalle tuli AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€), joka onkin osoittautunut aivan ihanaksi tuotteeksi. 
Värillinen päivävoide SHEER TINT SK20 on myös lopetettu, enkä tiedä onko sen tilalle tulossa muuta. iS Clinicalin EXTREME PROTECT SK40 PERFECTINT (101€) korvaa tuon Sheer Tintin ja on huomattavasti parempi. Extreme Protectia SK40 on kahta väriä Beige ja Bronze sekä väritön. Tuo beige sävy on osoittautunut suosikkituotteeksi ja se on paras värillinen päivävoide, mitä olen koskaan myynyt. Nämä kaksi Dermalogican aurinkosuojallista tuotetta on jäänyt pois siksi, että niissä on ollut liian pieni suojakerroin. Amerikan laki muuttui niin, ettei siellä saa myydä enää alle SK30 suojakertoimellisia tuotteita. Niiden katsotaan antavan kuluttajalle väärää turvallisuuden tunnetta auringolta suojautumisessa. Amerikassa ollaan erittäin tarkkoja aurinkosuojallisista tuotteista, koska ihosyöpä on kansanterveydellinen suurongelma. 


Paranneltuja uutuuksia

Maaliskuussa myyntiin tuli kaksi kosteustuotetta eli CIRCULAR HYDRATION SERUM (79€) seerumi ja HYALURONIC CERAMIDE MIST (46€) hoitosuihke. Tämä Circular Hydration Serum on parannettu versio SKIN HYDRATING BOOSTERISTA, joka oli Dermalogican ensimmäinen seerumi. 
Circular Hydration Serum on koostumukseltaan täyteläisempi kuin edeltäjänsä, joka oli aika vesimäinen. Tämä seerumi sopii ihan kaikille ja näin talven jälkeen se on erinomainen kosteuden korjaaja kenelle tahansa.
Hyaluronic Ceramide Mist on ihan oma lukunsa hoitosuihkeissa, koska se silottaa ihoa ja keramidit täyttävät kosteudella kuivuuden aiheuttamia pikkuryppyjä. Itse olen ihan ihastunut tähän tuotteeseen ja olen sumutellut sitä hoitolassa pitkin päivääkin.
Siitä jää todella raikas ja kosteutettu olo iholle ja pesun jälkeen se tekee kivan silkkisen pinnan iholle. Vähän epäilen, että toinen kosteussuihke ANTIOXIDANT HYDRAMIST (46€) jäisi pois, mutta mitään sellaista ei ole ilmoitettu. Kuten sanottu, tieto näistä poistuneista tuotteista tulee viiveellä. REDNESS RELIEF ESSENCE couperosa-ihon hoitosuihkehan lopetettiin jo viime vuonna ja sen korvaa punoitusta rauhoittava ULTRA CALMING MIST (34€).




2 kommenttia:

  1. Kemikaaliuudistus laittoi varmasti monen ison kosmetiikkatalon sarjoja uusiksi, kun kiellettyjen listalle päätyy raaka-aineita, joilla ei matalissa määrissä ole haittavaikutuksia, mutta kerrostamisen myötä saattaa olla haittavaikutteita.

    Dermalogica on muutoinkin mielenkiintoinen brändi, jotenkin en ole itse löytänyt heidän punaista lankaa vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Kosmetiikkalain muutokset eivät ole poistuneiden tuotteiden syy vaan ihan normaalia uudistumista. Amerikan kosmetiikkalaki on ollut huomattavasti tiukempi kuin EU:ssa ja raaka-aine muutoksia ei sen takia juurikaan tarvitse tehdä.
      Tärkein muutos mikä Dermalogican vaikutusaineissa on tapahtunut liittyy aurinkosuojaan. Amerikan lakien mukaan ei alle kolmenkympin suojakerrointa enää suositella ja tämän takia poistui Total Eye Care sk 15 ja Sheer Tint sk 20.
      Yleensä suurin syy poistuviin tuotteisiin on kaupallinen. Ne tuotteet joiden myynti on vähäistä poistuvat markkinoilta hyvin pian. Tuote saattaa meillä Suomessa olla supersuosittu, mutta meidän myyntimäärät ei riitä pitämään tuotetta markkinoilla.
      Dermalogican ”punainen lanka” on siinä, että se on maailman eniten käytetty ammattisarja siksi ettei siinä ole hajusteita, mineraalirasvoja, parabeeneja tai väriaineita ja tuotteet ovat täysin vesiliukoisia.

      Inkeri

      Poista