maanantai 18. huhtikuuta 2022

Tähtitarjousten viime hetket!

Tänään maanantaina on vielä viimeinen tilaisuus ostaa Tähtitarjoukset STRESS POSITIVE EYE LIFT NYT 42€ (57€) ja iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM NYT 85€ (109€). Active Peel System on oma luottotuotteeni, jota ilman en enää halua olla.


iS Clinicalin Active Peel System on tosi helppo ja nopea tehohoito, joka antaa heti näkyvät tulokset.


Kuori kuivuus pois!

Näin alkukeväästä asiakkaiden ihot ovat olleet poikkeuksellisen kuivia, karheita ja auringon rasittamia. Tilanne kyllä korjaantuu kasvohoidolla, mutta hoidon vaikutuksia on hyvä jatkaa Active Peel Systemin avulla.
Moni asiakas kertoo sairastaneensa koronan ja kuume sekä muut flunssan oireet rasittavat aina ihoa. Kevätaurinko oli erittäin voimakasta maaliskuulla ja nyt katupöly hioo ihoa kuin hiekkapuhallus. Nämä kaikki lisäävät kuolleen solukon määrää ja hilseilyä. Paksu hilseilykerros taas estää hoitoaineiden imeytymistä ja tarvitaan kuorintaa. 
Active Peel System on tosi helppo ja nopea tehohoito, joka antaa heti näkyvät tulokset. Iholle pyyhitään ensin ykköslapun hoitotiiviste, joka saa vaikuttaa pari minuuttia ja sitten pyyhkäistään kakkoslappusella ja kaikki saa jäädä vaikuttamaan yön ylitse. Hoitokuuri kannattaa tehdä tiiviisti joka toinen päivä ja sen avulla iho kirkastuu ja silottuu.
Ihon kirjavuudesta ja pigmenttiläiskistä kärsivät saavat Active Peel Systemin avulla ihosta tasasävyisemmän ja heleämmän. 


Silmäpussit kuriin

Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio poistaa silmäpusseja ja vähentää kuivuutta sekä ryppyjä. Itselläni on aamuisin pullottavat silmäpussit silmien alla ja pyyhkäisen niihin Stress Positive Eye Liftin vaikuttamaan siksi aikaa, kun ruokin kissat. 
Naamion ei tarvitse vaikuttaa kuin viitisen minuuttia, niin pahin turvotus vähenee. Iho myös kosteutuu ja tulee virkeämpi olo silmiin. Moni käyttää erilaisia silmätippoja, jotka kuivattavat valuessaan silmänympärysihoa ja kuivuus taas aiheuttaa rypistymistä.
Atoopikoille Stress Positive Eye Lift on käytännössä osoittautunut hyväksi rauhoittamaan rohtunutta ja kutisevaa silmänympärystää. Moni asiakkaani käyttääkin Stress Positive Eye Liftiä silmänympärysvoiteen tapaan aamulla sekä illalla. Sen viilentävä vaikutus poistaa kutinaa ja rauhoittaa ärsytyksiä. 
Stress Positive Eye Lift on iso tuubi ja se riittää todella kauan, vaikka sitä käytetäänkin päivittäin. Se tulee hyvin edulliseksi tehohoidoksi silmänympäryksille varsinkin nyt tarjoushinnalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti