perjantai 15. huhtikuuta 2022

Vartalo kesäkuntoon!

Ei mene enää pitkään, kun saa jättää toppatakin naulaan ja pukeutua kevyempiin vaatteisiin. Lyhythihaisissa puseroissa ja shortseissa tulee vartalon iho näkyviin, mutta kestääkö se katseet kuivattavan talven jälkeen?


Tehokkain vartalotuotteeni on iS Clinicalin Youth Body Serum, joka kosteuttaa, hajottaa selluliittia sekä silottaa ja kiinteyttää vartalon ihoa. 


Vartalokin tarvitsee kuorintaa

Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) vartalonkuorintavoide on nyt suorastaan välttämätön hoitotuote poistamaan harmaan hilseilevä kerros vartalon iholta. Veikkaan, ettei kovinkaan moni ole huolehtinut vartalonsa ihosta talven aikana niin hyvin, etteikö se olisi nyt huutavan kuiva.
Saunan yhteydessä vartalon kuorinta käy parhaiten, kun löylyssä lämmenneeltä iholta hilseily irtoaa helpoiten. Thermafoliant Body Scrubia voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja mieluummin useammin kuin liian harvoin.
Tehokkain Dermalogican vartalotuote on PHYTO REPLENISH BODY OIL (57€) kuivaöljy, mikä tekee ihosta silkkisen sileän. Tämä kuivaöljy pehmentää ja kosteuttaa ihon jo kertakäsittelyllä ja sen tuoksu on hienostuneen keveä. Ainoa harmi tässä kuivaöljyssä on, että se on pakattu leveäsuiseen lasipulloon, mistä helposti hulahtaa öljyä liikaa. Lasipullo on myös hankala käsitellä öljyisen liukkailla käsillä. Tästä on laitettu useampi palaute Dermalogicalle Amerikkaan ja toivottavasti he muuttavat pakkausta kätevämmäksi. 
Pakkauksen epäkäytännöllisyydestä huolimatta Phyto Replenish Body Oil on tämän talven suosituin vartalotuote. Käytän sitä myös kasvohoidon yhteydessä hartioiden ja dekolteen hierontaan ja kuivat olkapäät saavat myös kosteuskylvyn. 


iS Clinicalin tehotuotteet vartalolle

iS Clinicalilla on kaksi vartalovoidetta, jotka ovat erilaisia, mutta hyvin tehokkaita kumpikin. Noin vuosi sitten myyntiin tuli YOUTH BODY SERUM (149€), joka on syvällisesti vaikuttava seerumimainen vartalovoide. Youth Body Serum ei ole pelkästään kosteusvoide, vaan se hajottaa selluliittia ja silottaa sekä kiinteyttää veltostunutta ja rypistynyttä vartalon ihoa.
Reisissä ja pakaroissa on helposti rasvakertymiä ja selluliittimyhkyröitä ja Youth Body Serum hajottaa rasvaa sekä parantaa aineenvaihduntaa. Itse näen selvästi, että harmaan kalpeat käsivarret ja reidet saavat terveemmän värin ja epätasainen iho silottuu. Youth Body Serum on suihkepullossa ja se on helppo ja nopea sumuttaa suoraan iholle. Se imeytyy myös hetkessä, joten vaatteet voi laittaa päälle heti. 
Toinen iS Clinicalin vartalovoide on BODY COMPLEX (83€), joka on hyvin hoitava ja kosteuttava voide. Sen runsas vaikutusaineyhdistelmä hoitaa myös atooppisen kuivan ihon ehjäksi ja sileäksi. Voiteena se on ohut maito, mutta erittäin tehokas vaikutukseltaan. Ohut voide on käytössä miellyttävä ja imeytyy nopeasti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti