perjantai 29. huhtikuuta 2022

Rauhoita ärsyyntynyttä ja herkkää ihoa

Näin keväällä monien iho ärsyyntyy oikeastaan ihan ilman selvää syytä ja tarvitaan hoitotuotteita, jotka rauhoittavat ihoa. Yleensä hyvin pintakuiva iho reagoi punoituksella ja ihottumalla katupölyyn ja voimakkaaseen aurinkoon.


Dermalogican UltraCalming -hoitolinja on tarkoitettu ohuelle, pintakuivalle ja helposti punoittavalle herkälle iholle.


Kosteuttaminen rauhoittaa ihoa

Yleensä yksi syy ihon herkistymiseen ja epämiellyttäviin tuntemuksiin on ihon liiallinen kuivuminen. Jo pelkkä kunnollinen kosteuttaminen saattaa rauhoittaa kutinan, kirvelyn ja punoituksen. Dermalogican uutuus CIRCULAR HYDRATION SERUM (79€) aamuin illoin käytettynä parantaa ihon kosteustasapainon ja herkistyminen rauhoittuu. 
Tehohoito lähes kaikkiin ihon ongelmiin on ”ambulanssi tuubissa” eli Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (58€). Tämä naamio tasapainottaa ihon oman suojabarriäärin ja epämääräiset näppylät ja punoitus sekä kuivuus rauhoittuvat. 
Multivitamin Power Recovery Masque on myös erinomainen apu erilaisiin käsi-ihottumiin, kuiviin kynsinauhoihin ja hilseilyyn. Naamiota hierotaan paksu kerros käsiin, laitetaan puuvillahanskat ja tuote saa vaikuttaa yön ylitse. Tikkuilevat kynsinauhat, liuskottuvat kynnet ja atooppinen ihottuma rauhoittuvat ja tätä hoitoa kannattaa jatkaa ainakin pari kertaa viikossa. 
Muista, että multivitamiininaamion voi jättää myös kasvoille yön ylitse vaikuttamaan. Tämä naamio on erinomainen tehohoito niille, jotka saunovat useamman kerran viikossa. Sen voi jättää aina saunan jälkeen hyvin puhdistuneelle iholle vaikuttamaan aamuun asti.


UltraCalming -hoitolinja herkistyneelle iholle

Dermalogican ULTRA CALMING-hoitolinja on tarkoitettu ohuelle, pintakuivalle ja helposti punoittavalle iholle. Tämän hoitolinjan suosituin tuote on CALM WATER GEL (46€), joka tuli myyntiin parisen vuotta sitten. Sanon sitä ”vesivoiteeksi”, koska se levittäessä muuttuu lähes vesimäiseksi nesteeksi. Se on superkosteuttava, mutta rauhoittaa myös punoituksia.
Tehokkain ihoärsytyksiä rauhoittava tuote tässä hoitolinjassa on ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE (58€). Tämä ohut maitomainen seerumi rauhoittaa hyvin kutinan ja punoittavan ihottuman, mutta se sopii myös liiallisesta kuivuudesta ärtyneelle iholle.
UltraCalming Serum Concentratea levitetään 2-3 tippaa kasvoille joka aamu sekä ilta ja sen päälle hoitovoide eli mielellään tämä Calm Water Gel. Näin käytettynä tämä seerumi riittää käytössä 6-8 viikkoa. 
UltraCalming-hoitolinjassa on myös puhdistustuote ja hoitosuihke, jotka rauhoittavat herkkää ihoa ja tukevat ihon suojabarriääriä. ULTRA CALMING CLEANSER (250ml 38€ ja 500ml 58€) on täysin vesiliukoinen geelin ja maidon välimuoto, joka selvästi rauhoittaa kutisevan ärtynyttä ihoa. UltraCalming Cleanserilla voi poistaa myös kevyen vesiliukoisen silmämeikin.
ULTRA CALMING MIST (34€) on kaikille ihotyypeille sopiva kosteuttava hoitosuihke, joka rauhoittaa punoittelevaa ihoa. Lähes kaikki kokevat ihon punoittelua talviajan lämmönvaihteluissa ja tämä hoitosuihke on siksi hyvä aivan kaikille talvella. Myös liiallisen auringon aiheuttamaa palaneen ihon punoitusta UltraCalming Mist rauhoittaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti