tiistai 5. huhtikuuta 2022

Tähtitarjoukset 18.4. asti



Nämä upeat Tähtitarjoukset ovat voimassa 18.4. asti.


Vastaisku silmäpusseille!

STRESS POSITIVE EYE LIFT silmänympärysnaamio on tehohoito ongelmallisille silmänympäryksille. Ensisijaisesti se on turvotusta poistava ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä geelinaamio, mutta se on erinomainen apu myös muihin silmänympärysalueen ongelmiin.
Käytännössä Stress Positive Eye Lift on osoittautunut hyväksi hoidoksi atooppisen kuiville ja rohtuneille silmäluomille. Tuubin pää on kätevä levitin, jolla voi myös hieroa silmän ympärystää ja näin lisätä hoidon tehoa. Naamiolla on monta käyttötapaa ja siksikin se on hyvin suosittu hoitotuote. Eniten sitä käytetään aamuisin tehohoitona silmäpusseihin, jolloin se levitetään ohuena kerroksena silmän ympärille ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. Naamio poistetaan kostutetulla vanulapulla sekä laitetaan silmänympärysvoide ja tehdään meikki, jos meikkiä käyttää. 
Tämä on nopea tapa virkistää silmiä ja vähentää ärsyttäviä silmäpusseja sekä poistaa tummuutta. Iltaisin käytettynä naamio saa vaikuttaa myös yön ylitse. Atoopikot käyttävät Stress Positive Eye Liftiä silmänympärysvoiteen tapaan aamulla ja illalla. 
Stress Positive Eye Lift sopii myös herkkäsilmäiselle ja se on tosi hyvä rauhoittaja siitepölyallergian ärsyttämille silmäluomille. Silloin, kun tuntuu, ettei oikein mikään auta herkän silmänympärysihon ongelmiin, kannattaa kokeilla Stress Positive Eye Liftiä!


Pyyhi rypyt pois!

iS Clinicalin kehittämä ACTIVE PEEL SYSTEM on tehokkain koskaan käyttämäni kotihoitotuote ryppyihin, ihon kirjavuuteen ja sameuteen. Tämä uudistava tehohoito on myös helppo ja nopea käyttää. Ensimmäisestä lapusta pyyhitään puhtaalle iholle hoitotiiviste, joka hiukan kihelmöi ja tuntuu viileän tehokkaalta. Se saa vaikuttaa 2-3 minuuttia ja sen päälle pyyhitään hoitolappu numero kahden tiiviste ja muuta ei tarvita. Kakkostiiviste poistaa kihelmöinnin ja iholle jää raikkaan puhdas olo ja tunne siitä, että jotain tehokasta tapahtuu. 
Pakkauksessa on 15 lappuparia ja niitä käytetään 2-3 päivän välein. Active Peel System sopii kaikille muille ihoille paitsi atoopikoille ja ruusufinni-iholle. Kolmekymppiselle pintakuivalle, mutta epäpuhtaalle iholle Active Peel System on tehokas tasapainottaja ja se kirkastaa sekä puhdistaa ihon. 
Itse olen ihan hurahtanut tähän tuotteeseen ja niin ovat myös asiakkaat. Harvoin on uutta tuotetta niin paljon kehuttu kuin Active Peel Systemiä ja siksi suosittelenkin nyt ostamaan tarjouksesta vaikka kaksi pakkausta kerralla! 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti