keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Pigmenttiläiskät kuriin!

Pigmenttiläiskät eli maksaläiskät ilmestyvät yleensä kevään ensiauringossa ja suurin osa on huomannut, että ne tulivat tänäkin keväänä. Enää niitä ei juurikaan voi ennaltaehkäistä, mutta ainakin niitä voi tasoittaa ja vaalentaa.


Dermalogican Tähtitarjous POWERBRIGHT DARK SPOT SERUM NYT 75€ (norm.98€) vaalentaa pigmenttiläiskiä, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa ja uudistaa.


PowerBright Dark Spot Serum Tähtitarjouksena

Tärkein tuote pigmenttiläiskiä vaalentamaan ja ihon väriä tasoittamaan on Dermalogican POWERBRIGHT DARK SPOT SERUM NYT 75€ (98€). Suosittelen tätä seerumia läpi kesän kaikille, jotka harmittelevat epätasaista ihon väriä. Suurin osa yli viisikymppisistä kärsii epätasaisesta ihonväristä, koska estrogeenin vähentyminen estää pigmenttisolujen tasaista jakautumista. 
PowerBright Dark Spot Serum vaikuttaa monipuolisesti ja myös kosteuttaa sekä uudistaa ihoa. Siksi se on kaikille soveltuva tehotuote koko kesäksi. Tämän seerumin etu on siinä, että sen vaikutukset näkyvät jo viikon kuluttua ja tummat läiskät alkavat vaalenemaan. 
Muista myös, että ihoa pitää koko ajan suojata uv-säteilyltä, koska ei ole mitään järkeä käyttää vaalentavaa seerumia ja samalla ottaa aurinkoa. Tässä kohtaa pitää tehdä selvä valinta. Jos haluaa ottaa aurinkoa, niin silloin ollaan epämääräisen kirjavaihoinen, eikä rahaa kannata tuhlata vaalentaviin seerumeihin. Silloin, kun halutaan tasaisen värinen iho, sitä suojataan uv-säteilyltä kaikin mahdollisin tavoin ja vähennetään pigmentin kasautumista Dark Spot Serumilla
Nyt on myös Tähtitarjouksena iS Clinicalin ECLIPSE SK50 NYT 49€ (59€), jota saa värittömänä ja värillisenä. Eclipse SK50 sopii kaikille ihotyypeille päivävoiteeksi ja tuo värillinen voide samalla myös tasoittaa ihon väriä. 



Kuorinta vaalentaa pigmenttiläiskiä

Kuorinta on tärkeä osa ihonhoitoa silloin, kun vähennetään pigmenttiläiskien näkyvyyttä. Kuorinnan avulla myös PowerBright Dark Spot Serum imeytyy paremmin ja sen vaikutukset näkyvät nopeammin. 
Aivan loistava tehohoito ihoa kirkastamaan on iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM (109€), joka kiinteyttää ja silottaa ryppyjä, mutta samalla tasoittaa ihon väriä. 
Tämä Active Peel System kannattaa kaikkien kokeilla, jotka kiinteyttämisen lisäksi haluavat tasoittaa ihon väriä. Pigmenttiläiskien hoidossa se nopeuttaa paljon niiden vaalenemista ja lisää PowerBright Dark Spot Serumin vaikutuksia. 
Joka toinen ilta iholle pyyhitään nämä kaksi tehohoitoainetta, jotka ovat tiivisteinä hoitolappusissa. Ensin puhtaalle iholle pyyhkäistään ykköstuote, joka saa vaikuttaa 2-3 minuuttia ja sen päälle kakkostuote. Mitään muuta ei tarvita ja aamulla iho puhdistetaan normaalisti ja silloin käytetään PowerBright Dark Spot Serum ja aurinkosuojallinen päivävoide. Active Peel System tekee ihosta sileän, tasaisen ja raikkaan. Se myös lisää kaikkien muiden hoitotuotteiden vaikutuksia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti