sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Säännöllinen kasvohoito on järkevää

Olen nyt tehnyt Dermatude-kasvohoitoa (170€ ja neljän hoitokerran sarja 600€) viitisen vuotta ja olen ikityytyväinen, että aikanani päädyin tähän hoitoon. Dermatude-kasvohoito on tuonut paljon tyytyväisiä vakioasiakkaita.


Selkein ja pitkäaikaisin tulos Dermatude-hoidosta tulee neljän hoitokerran tiiviillä sarjalla.


Säännöllinen hoito kannattaa aina

Yleensä uuden asiakkaan ensimmäisen hoidon jälkeen hoitotulokset ovat ihan hämmästyttäviä. Välillä itsekin ihmettelen, miten paljon jo yksi hoitokerta saa aikaan. Varsinkin juuri uuden asiakkaan kohdalla, jonka ihonhoito on ollut hiukan satunnaista, yksikin hoitokerta antaa näkyvät vaikutukset. 
Selkein ja pitkäaikaisin tulos Dermatude-hoidosta tulee neljän hoitokerran tiiviillä sarjalla ja silloin hoidot on hyvä tehdä 1-3 viikon välein. Sarjahoidolla saatua hoitotulosta ylläpidetään 4-8 viikon välein säännöllisesti tehdyillä Nanolift- ja Dermatude -hoidoilla
Voin sanoa, että 90% asiakkaistani on näitä vakioasiakkaita, jotka ovat käyneet vuosikausia tai vuosikymmeniä noin 6 viikon välein erilaisissa kasvohoidoissa. Olen hyvin ylpeä asiakkaistani, koska harvalla 40-80-vuotiaalla on iho niin hyvässä kunnossa, kuin asiakkaillani on. Jokaisen kohdalla voi iästä laskea 10-15-vuotta pois. Niin paljon säännöllinen hoitolahoito ja hyvä kotihoito tuottavat tulosta. 
Olen myös varma, että vakioasiakkaani ovat säästäneet kotihoitotuotteiden ostossa sen verran, mitä kasvohoidot maksaa. Turhia purkkeja ei tarvitse ostaa, vaan kaikki mitä hankkii, tulee varmasti käytettyä. Ilman vakiokosmetologia hutiostoksia tulisi monta kertaa ja se on harmillisen kallista. Kotihoidosta saa myös kaiken tehon irti, kun tuotteet tukevat toistensa vaikutuksia. 
Ylipäätänsä en ymmärrä, miten tästä tuhansien purkkien kosmetiikkatarjonnasta kuluttaja löytää mitään järkevää ilman tuttua kosmetologia. Kosmetologin työhön kuuluu suunnitella asiakkaan kotihoito ja jatkohoito. Aina kosmetologilla käydessänne asiakkaalla on oikeus vaatia ihonhoidon ohjausta ellei kosmetologi tee sitä oma-aloitteisesti. 
Myönnän, että kotihoitosuunnitelma vaatii ajatustyötä ja hyvää ammattitaitoa, mutta uudelle asiakkaalle se on hyvin tärkeä. Tiedän, että uudet asiakkaat joskus luulevat minun vetäytyvän kahvitauolle heidän naamion ajaksi, mutta se aika on tarkoitettu kirjallisiin töihin. 


Nanolift ja Dermatude ovat yhtä suosittuja

Nykyisin teen yhtä paljon Nanolift-kasvohoitoja (124€) ja uudempaa Dermatude-hoitoa. Silloin, kun tarvitaan monipuolista kosteuttavaa ja puhdistavaa kasvohoitoa, on hyvä aloittaa Nanoliftista. Ne jotka haluavat panostaa eniten kiinteytymiseen, aloittavat Dermatudella. Kummassakin hoidossa valitaan kaikki vaikutusaineet ihotyypin ja tilanteen mukaan eli hoito räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle.
Kumpaankin hoitoon kuuluu lähes puolen tunnin kasvohieronta, mitä pidän tosi tärkeänä vaiheena. Se on iholle hyvä tapa poistaa turvotusta ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä imeyttää hoitotuotteita. Ennen kaikkea kasvohieronta on paras tapa rentoutua ja rauhoittua. Stressin poistoon pysähtyminen kasvohoitoon ja hyvään kasvohierontaan toimii erinomaisesti.
Kunnolla tehty kasvohieronta alkaa aina hartioista ja dekolteelta, mikä monelta kosmetologilta unohtuu. Ei ole mitään järkeä hoitaa yli kaksikymppistä vain leuan kärkeen asti. Kaula ja dekoltee kaipaavat ihan yhtä paljon hoitoa kuin kasvotkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti