sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Kolme tuotetta kevääseen

Toipuakseen talven rasituksista iho tarvitsee erityishoitoa ja suosittelenkin jokaisen hankkimaan uuden seerumin, kuorinnan ja kaulavoiteen. Kirkas auringon valo paljastaa kaikki juonteet, rypyt ja hilseilyn, mutta niihin saa kyllä apua.


Tehokkaimmat tuotteet kaulan hoitoon ovat Dermalogican Neck Fit Contour Serum ja iS Clinicalin NeckPerfect Complex.


Kaula parka!

Kaula joutuu talven aikana alttiiksi monelle koettelemukselle, mutta sen hoito jää hyvin vähäiseksi. Nyt, kun riisutaan kaulahuivit ja kaula paljastuu kirkkaaseen auringonvaloon ollaan kauhuissaan miltä se näyttää. Miten ihmeessä se voisikaan näyttää kuin kuivan ryppyiseltä, jos siihen ei ole mitään hoitotuotetta käytetty. 
Välillä ihmettelen, miksi se kaulan rypistyminen niin hämmästyttää, vaikka itsekin tietää, ettei ole sen hyväksi tehnyt mitään. Välttämättä ei edes puhdistusta ja kasvojen hoitotuotteita levitetä kaulaan saakka. Kaulahuivit ja puserojen kaulukset imevät kaulan ihosta sen vähäisenkin kosteuden, joten t-paita kelillä kuiva iho tulee näkyviin.
Dermalogican kaulavoide NECK FIT CONTOUR SERUM (83€) on kosteuttava ja kiinteyttävä ja se on todella helppo levittää roll-on -tuubista. iS Clinicalin NECKPERFECT COMPLEX (110€) on erittäin kiinteyttävä, veltostuneelle ja ohuelle iholle sopiva. Näiden kahden kaulavoiteen ero on niiden vaikutuksissa. Dermalogican kaulavoide sopii kolmekymppisellekin ennaltaehkäisevään hoitoon ja se on kosteuttavampi näistä kahdesta. iS Clinicalin voide on todella kiinteyttävä ja se hidastaa kaulan ihon roikkumista ja veltostumista.


Kasvot kirkkaaksi

Talven jäljiltä iho on yleensä harmaan hilseilevä ja samean värinen, mikä paljastuu näkyville kirkkaassa auringon valossa. Hoitoaineetkaan eivät imeydy kunnolla, jos ihon pinnalla on paksu kalvo kuollutta solukkoa. Tehokas ja nopea kuorinta on Dermalogican MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT (58€), jota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa. Sen vaikutusaika on vain pari minuuttia, joten kiireisinkin ihminen ehtii sen tekemään. 
Hellävaraisin kuorinta-aine on Dermatuden ENZYME PEEL (42€), joka on täysin voidemainen. Se sulattaa pois vain täysin kuolleen solukon, eikä sisällä mitään mekaanisia rakeita. Enzyme Peeliä voi käyttää herkistyneelle couperosa-ihollekin. 
Seerumiksi suosittelen älyseerumin SMART RESPONCE SERUM (136€), joka vaikuttaa neljällä eri tavalla. Se kiinteyttää, kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihon väriä. Tällä hetkellä se on oma suosikkini ja siitä on tullut myös asiakkaiden lempiseerumi. 
Tietenkin tärkein tuote keväällä on aurinkosuojavoide näiden muiden hoitotuotteiden lisäksi. Nyt Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin ECLIPSE SK50 NYT 49€ (59€) kannattaa jokaisen hankkia, koska se on laadultaan täydellinen ja parasta, mitä Suomessa myydään ja hinnaltaan hyvin edullinen. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti