keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Kuorinta auttaa muita ihonhoitotuotteita vaikuttamaan

Kuorinta on erittäin tärkeä tuote ihonhoidossa ja se pitäisi olla jokaisella kotona. Ihosta irtoaa miljoonia kuolleita ihosoluja vuorokaudessa ja osa niistä ei irtoa heti kokonaan vaan jäävät harmaana hilseilevänä kerroksena ihon pintaan.


Omakohtainen kokemus

Koin pitkästä aikaa omakohtaisesti miten nopeasti ihon pintaa kertyy kuollut kova kalvo. Vietin pääsiäisen koronan kourissa sohvalla ja muutamaan päivään en jaksanut tehdä yhtään mitään. Kuitenkin pääsin koronasta hyvin helpolla, kun vain pari päivää lievää lämpöä oli oman tautini pahin vaihe. 
Meni muutama päivä buranan ja lämmönnousun hikoilussa joka kuivattaa ihoa hyvin nopeasti. Kolmantena päivänä aloin illansuussa palailla ihmisten kirjoihin ja ihoni oli huutavan kuiva. Ajattelin etten jaksa muuta tehdä kuin levittää yöksi kerroksen MELTING MOISTURE MASQUEta (71€), mutta kokeillessani ihoani totesin ettei kovan kalvon läpi imeydy yhtään mikään. 
Siinä kohtaa konkreettisesti tajusin miten hukkaan hyvä hoitotuote menisi, jos sen levittäisi iholle mikä ei ime yhtään mitään. Tietysti tuo Melting Moisture Masque olisi hiukan pehmentänyt ihon pintaa ja poistanut pahimman kireyden ja hilseilyn, mutta syvemmälle se ei olisi vaikuttanut.
Siinä kohtaa päätin käyttää nopeasti DAILY MICROFOLIANT (51€) kuorinnan mikä ei vie aikaa kuin pari minuuttia. Kuorinnan jälkeen ero oli huomattava ja iho tuntui täysin erilaiselta.
Tämä oli minulle hyvin tarpeellinen kokemus, että konkreettisesti koin miten kuorinta vaikuttaa. Nyt muistan taas puhua entistä useammin asiakkaille miten tärkeä kotihoitotuote kuorinta on.


Meikki ei levity hilseilevälle iholle

Tämä kokemukseni kohdistui hoitotuotteiden imeytymiseen, mutta voin kuvitella mitä olisi tapahtunut, jos olisin yrittänyt levittää meikkiä tuon kireän hilseilykerroksen päälle. Välillä kuulen, kun asiakkaat moittivat meikkivoiteen huonoa levittyvyyttä ja kertovat meikin jäävän kasoihin iholle. 
Kaikki hoitolani myymät meikkituotteet levittyvät erittäin hyvin eikä yleensäkään huono levittyvyys johdu meikkivoiteesta. Silloin, kun iholla on paksuhko kuollutsolukkokerros meikkivoide takuulla tuo sen esille. Meikkivoide jää kasoihin näihin hilseilykohtiin ja ihosta tulee epätasainen. Päivän mittaan yleensä hilseilykerros vaan lisääntyy ja meikki alkaa näkyvästi rapisemaan irti.
Tässä tapauksessa ei kannata syyttää meikkivoidetta vaan ihon hoitamattomuutta. Meikki ei koskaan pysty peittämään ihonhoidon laiminlyöntiä vaan päinvastoin korostaa sitä. Meikki näyttää hyvältä vain hyvin hoidetulla iholla.
Jos siis koet ongelmaksi meikkivoiteen levittyvyyden kokeile kuoria ja kosteuttaa iho hyvin. Dermalogican uusimpia hoitoaineita on HYDRA EXFOLIANT MASQUE (58€) joka on kuorinta ja kosteuttava naamio samalla kertaa. Siinä on pyöreitä pallosia jotka levitettäessä rikkoutuvat ja vapauttavat kuorivan aineen. Levityksen jälkeen naamio voi vaikuttaa 5-7 minuuttia ja kosteuttava naamio ehtii imeytyä. 
Hydra Exfoliant Masque on kiireisen tai laiskan ihonhoitajan pelastus, koska siinä on yhdessä tuotteessa kaksi vaikutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti