lauantai 30. huhtikuuta 2022

Hyvää vappua!

Pitkästä aikaa saamme viettää vappua vapaudessa ilman koronarajoituksia ja suusuojia. Tietysti säätila on tyypillinen ja takki pitää olla mukana kevään riennoissa. Nyt kannattaa päivittää meikkipussinkin sisältö kevääseen ja juhliin sopivaksi.


Hyvää vappua!


Huulet esille!

Suusuojat ovat nyt niin kauan peittäneet puoli naamaa, ettei huulipunia ole käytetty muutamaan vuoteen. Parasta onkin heittää pois vanhat ja ostaa uutta ja keväistä tilalle. Huulipunan rasvainen pohjamassa elättää helposti bakteereita ja pari vuotta muhinut hylsy on takuulla pilalla.
Youngbloodin uutuuslaatu huulipunissa on HYDRATING LIQUID LIP CREME (42€), joka erittäin hyvin pysyvä nestemäinen huulipuna. Se ei ole kuivattava, niin kuin tiukasti pysyvät huulipunat yleensä ovat, vaan laadultaan juokseva ja kosteuttava. Itse olen kevään aikana käyttänyt pelkästään tätä laatua ja tykkään siitä kovasti. Sävy CASHMERE on lempivärini ja se sopii hyvin työpäivään, koska se on neutraalin pehmeä roosan rusehtava. Vähän tehokkaampi juhlaväri on EUPHORIA, jossa on voimakkaampaa terrakotan sävyä. Joan Collins -sarjan uusin huulikiille AVA (38€) on myös varma valinta, koska se on lämmin koralli, joka sopii kaikille. 


Säihkettä silmiin!

Olen edelleen sitä mieltä, että XTREMEN silmämeikit ovat parasta, mitä olen koskaan kokeillut. Nyt olen käyttänyt kapeita silmänrajauskyniä luomivärin tapaan leveämmälle alueelle. Tummanharmaa GRAPHITE (35€) sopii hyvin luomiväriksikin ja laitan sen kanssa mustan tussirajauksen (42€). Myös tummanruskea XPRESSO ja kullalla taitettu ruskea COGNAC sopivat käytettäväksi luomivärin tapaan. Tutuin perusmeikki minulle on ensin pohjustus koko luomelle luomivärikynän sävyllä CHAMPAGNE (35€) tai ROSElla, sitten leveä luomiväriveto punaruskealla MAHOGANY tai liilalla PLUM sävyllä. Rajauksen teen joko kynämäisellä Graphitella tai tussirajauksella. Tätä tussirajausta on saatavilla myös tummanruskeana.
Xtremellä on myös luomivärin pohjustuskynä PRIMER, mutta koen niiden pysyvän hyvin ilman pohjustustakin. Tietysti tämä pohjustus sopii muiden luomivärien kanssa, jos niiden pysyvyydessä on ongelmia. 
Nyt on myös sopiva hetki ottaa käyttöön aurinkopuuteri ja vanha kunnon SUNDANCE (71€) sävy YB:ltä on paras mahdollinen. Se on monikäyttöinen ja tarpeeksi vaalea sekä hyvin levittyvä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti