tiistai 12. huhtikuuta 2022

Uutuutena Hyaluronic Ceramide Mist

Dermalogica uudistaa kosteuttavaa hoitolinjaansa ja nyt tuli myyntiin HYALURONIC CERAMIDE MIST (46€) hoitosuihke. Se on sisarustuote CIRCULAR HYDRATION SERUM (79€) kosteuttavalle tehoseerumille.


Dermalogican uusi hoitosuihke Hyaluronic Ceramide Mist täyttää ihon kosteudella ja sitoo kosteutta palauttaen ihon kimmoisuuden.


Keramideille kiitos

Hyaluronic Ceramide Mist kuulostaa jo vaikutusainelistan puolesta tuotteelta, jota jokainen tarvitsee Suomen talven jälkeen. Tämä lista on suora kopio ammatti-infosta:
  • 4 eri hyaluronihappoa, jotka sitovat vettä ihoon antaen pitkäkestoista kosteutta.
  • Keramidit täyttävät ihon kosteudella ja palauttavat ihon täyteläisyyden.
  • Ruusuvesi sisältää antioksidanttisia polyfenoleja ja flavonoideja, jotka elvyttävät ja raikastavat ihoa.
  • Pantenoli, B5-provitamiini, humektanttiset ominaisuudet lisäävät kosteutta.
Mitään täysin uutta vaikutusainetta siinä ei ole, mutta vanhat tehokkaiksi todetut raaka-aineet ovat yhdistetty uudella tavalla. Keramidit kehitettiin kymmenisen vuotta sitten ja ne olivat mullistava tekijä kuivuudesta rypistyneelle iholle. Keramidit eivät pelkästään kosteuta, vaan ne nostavat ryppyjen pohjaa täyttämällä ihoa kosteudella. Niiden avulla ihosta tulee sileämpi ja tasaisempi.
Hyaluronihapot ja ruusuvesi ovat vanhoja tuttuja runsaasti kosteuttavia sekä heleyttäviä vaikutusaineita ja hoitosuihkeen mieto tuoksu tulee ruusuvedestä. Pantenoli on jo vuosikymmeniä vanha tehoaine ja sen hyvää tekevät vaikutukset on todettu jo viime vuosituhannella. B-vitamiini ja pantenoli vahvistavat ihon suojamekanismeja ja kosteuttavat syvällisesti.


Hulluna hoitosuihkeisiin!

Hoitosuihkeet ovat omia luottotuotteitani. Niitä on joka käsilaukussa ja mieheni väitteen mukaan joka huoneessa. Eikä ihme, koska käytän niitä usein. Mikään ei ole niin helppo ja nopea tapa poistaa kiristävä kuivuus ja kihelmöinti iholta. Varsinkin kotona, kun en juurikaan käytä meikkiä talvella, iho tuntuu kireältä ja suihkaus hoitovettä poistaa kuivuuden heti.
Hoitosuihkeet on tarkoitettu käytettäviksi pesun jälkeen ennen voiteita, mutta seerumin päälle. Hoitosuihke poistaa veden kuivattavan vaikutuksen ja parantaa voiteiden imeytymistä. Tämä on se päivittäinen käyttö, mitä jokaisen kannattaa kokeilla, koska se on pieni vaiva, mutta tehokas tulos. Hoitosuihke on myös edullinen lisäys ihonhoitoon, koska yksi pullollinen riittää todella pitkään.
Huomautan vielä, ettei hoitosuihkeet ole mitä tahansa vettä, vaan niissä on vaikutusaineet juuri oikeassa suhteessa. Joskus kuulen, että ihmiset suihkuttelevat pelkkää vettä iholleen muka kosteuttavana hoitona. Tosiasiassa sellainen hoito on hyvin kuivattavaa, kun ihoa kastellaan tavallisella vedellä yhtenään.
Itse koin selvästi, että Hyaluronic Ceramide Mist antoi täyteläisen kosteutetun tunteen iholle ja rypistynyt ihoni hieman silottui. Olen varma, että tästä tulee uusi asiakkaiden suosikkituote.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti