tiistai 19. huhtikuuta 2022

Tähtitarjoukset 2.5. asti


Lisäetuna saat Tähtitarjouksen ja BioLumin-linjan tuotteiden mukana Dermalogican BRIGHTENING DUO -paketin (arvo 25€), joka sisältää pikkukoot Daily Microfoliant kuorinnasta ja BioLumin-C Serumista.


Uudet Tähtitarjoukset ovat mainio pari kevääseen ja kesään, kun iho altistuu enemmän auringolle.



Edullisin aurinkosuojallinen voide

Tämä iS Clinicalin ECLIPSE SK50 NYT 49€ (59€) on suorastaan halpa nyt, kun huomioitte sen olevan tuplakoko eli 100g. Sen mukana saa vielä Dermalogican suosikit eli BRIGHTENING DUOn, jossa on Daily Microfoliant kuorinta ja BioLumin-C Serum pikkukokona, jotka riittävät noin viikon käyttöön. 
Eclipsen SK50 saa värillisenä tai värittömänä, mutta beige-sävy on selvästi ollut viime aikoina suositumpi kuin väritön.
Eclipse SK50 on kosteuttava päivävoide kaikille ihotyypeille ja sen voi laittaa suoraan puhtaalle iholle. Se ei ole mikään täyteläisen hoitava päivävoide, vaan peruskosteusvoide kaikille ihotyypeille. Kuivalle iholle suosittelen sen alle seerumia, esimerkiksi Tähtitarjouksena olevaa PowerBright Dark Spot Serumia.
Sävytetyn Eclipse-voiteen väriaine on mineraalipigmenttiä, joka ei jätä rajoja, eikä missään tapauksessa tuki ihoa. Tämä mineraalipigmentti ei ole meikin tavoin peittävää, vaan lähinnä se tasoittaa ihon väriä ja iho näyttää meikittömältä. 
Muistutan vielä, että nämä amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat maailman parhaita. Suurin osa ihotautilääkäreistä suosittelee niitä. Amerikassa aurinkosuojatuotteet katsotaan lääkeaineiksi, joten niihin kohdistuu samat vaatimukset kuin lääkkeisiinkin. 


PowerBright Dark Spot Serum tasoittaa pigmenttiläiskät

PowerBright Dark Spot Serum tuli myyntiin viime kesänä ja se on uusimman kosmetiikkakehittelyn tulosta. Uusi teknologia tekee sen vaikutuksista nopeita ja jo viikon käytön jälkeen se tasoittaa ihon väriä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Suosittelen käyttämään tätä seerumia aamulla ja illalla ensimmäiseksi puhtaalle iholle.
Mielestäni lähes kaikki viisikymppiset, joiden estrogeenituotanto on selvästi vähentynyt, tarvitsevat tätä pigmentin tasoitusta ja etenkin ihmiset, jotka ovat paljon ulkona ja altistuvat uv-säteilylle. Yleensä vaihdevuosi-ikään kuuluu ihon kirjavoituminen ja PowerBright Dark Spot Serum pitää ihon tasaisen värisenä. 
Muistutan myös, ettei pigmenttiä hajottavan seerumin käyttö ole kovin tuloksekasta, jos iho samalla altistuu auringolle. Tärkeintä on käyttää viidenkympin suojakertoimella olevaa päivävoidetta, jottei pigmenttiläiskät tummene. 
PowerBright Dark Spot Serum on myös ihon toimintoja parantava ja hyvin kosteuttava, joten siinä on selvästi muitakin etuja kuin pigmentin hajottaminen. Oma näkemykseni on, että haluan tehdä kaikkeni, jottei ihoni ole kesällä kirjavan epätasainen, vaikka en enää varsinaisia pigmenttiläiskiä saakkaan. Mielestäni kirjavan läiskikäs on pahempi vanhenemisen merkki, kuin rypistyminen. Siksi PowerBright Dark Spot Serum on kesällä yksi lempituotteitani.

Lisätarjouksena siis on, että saat Tähtitarjouksien ja BioLumin-linjan tuotteiden mukana jutun alussa mainitun Brightening Duon. Nämä BioLumin-linjan tuotteet ovat BioLumin-C Serum (78€)  BioLumin-C Eye Serum (75€) ja BioLumin-C Gel Moisturizer (67€).




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti