keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Yhen illan juttu

Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry järjestää pe 8.4. kauppatapahtuman nimeltään YHEN ILLAN JUTTU. Hoitolanikin osallistuu siihen, vaikka en haluakkaan asiakkaiden kanssa pelkkää yhen illan juttua vaan ihan vakiosuhdetta. :)


Yhen illan juttu hoitolassa pe 8.4. ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla ILTA.


Kaikista normaalihintaisista hoitotuotteista on -20% alennus hoitolassa perjantaina 8.4. ja verkkokaupassa koko viikonlopun 8.–10.4. koodilla ILTA. Kaikista yli 100€ ostoksista saat lahjaksi Dermalogican tuotepaketin, jonka arvo on 32€. 

HUOM. hoitolassa palvelen ostoksilla kävijöitä perjantaina kello 16.00-19.00. Teen hoitoja kello 16.00 asti, koska Kaupunkikeskusta ry tiedotti tapahtumasta niin myöhään, että olin jo ehtinyt ottaa päivän täyteen kasvohoitovarauksia. Ellette ehdi ostoksille perjantaina, voitte laittaa sähköpostilla, mitä tuotteita haluatte sekä kertoa milloin ne haette ja myös verkkokaupasta tehdyt ostokset voi noutaa hoitolasta, jos niin haluaa. 


Tuotteita, joihin tulee vakiosuhde

Onneksi pitkään odotettu Dermalogican kuljetus saatiin Suomeen viime viikolla ja nyt lähes kaikkea on jo hyllyissäni ja loputkin pitäisi löytyä perjantaihin mennessä. Toivottavasti nämä logistiikkavaikeudet eivät taas jatku, vaan rahtiliikenne jo normalisoituisi. Harmaannun ennen aikojani näiden rahtivaikeuksien takia. :) 
Tämä Yhen illan juttu -tarjous kannattaa kohdistaa myös uutuuskokeiluihin, joihin taatusti tulee hyvä vakiosuhde. Dermalogican SMART RESPONSE SERUM (136€-20%) älyseerumi on varma ihastus kaikille, koska siinä on neljä eri vaikutusta. Seerumi reagoi ihon mikromuutoksiin ja vapauttaa sen mukaan rauhoittavia, kosteuttavia, kirkastavia ja/tai kiinteyttäviä vaikutusaineita syvempään ihosolukkoon. Olen itse ihan hurahtanut tähän seerumiin ja nyt, kun se on ollut myynnissä jo yli puoli vuotta, myönteistä palautetta on kertynyt paljon asiakkailtakin. 
Kaikille niille, jotka kokevat ihonsa tarvitsevan vaihtelevasti erilaisia hoitovaikutuksia, tulee hyviä tuloksia Smart Response Serumin käytöstä. Jo ensimmäinen käyttökerta tekee ihosta silkkimäisen tasaisen.
Dermalogican uusin silmänympärysvoide AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€-20%) on ollut myynnissä vuoden alusta lähtien ja myös sillä on jo vakiokäyttäjänsä. Tämä silmänympärysvoide on tarkoitettu kaikenikäisille ja erityisesti turvotukseen sekä tummiin silmänalusiin. Se on geelimäinen, mutta kivan täyteläinen ja itse koen sen myös hyvin kosteuttavana. Awaken Peptide Eye Gel sopii yöksi sekä päiväksi ja se toimii myös meikin alla.
iS Clinical lanseerasi uudet aurinkovoiteet viime syksynä eli EXTREME PROTECT SK40 PERFECTINT (101€-20%) ja PERFECTINT POWDER SK40 (99€-20%) ja olen nyt kunnolla niihin tutustunut. Aluksi monelle oli hiukan epäselvää, miksi aurinkosuoja on puuterimainen, niin kuin PerfecTint Powder SK40 on. Voin sanoa, että tämä uusi olomuoto aurinkosuojalle on loistava keksintö ja erittäin tarpeellinen. Puuterimainen aurinkosuoja sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti niille, jotka eivät siedä yhtään kiiltävyyttä tai rasvaa ihollaan. 
PerfecTint Powder SK40 tekee ihosta täysin mattapintaisen ja supistaa huokoset olematta silti mikään meikkituote. Tämä puuteri on myös paras mahdollinen tapa lisätä aurinkosuojaa pitkin päivää, koska suojaa pitää lisätä 3-4 tunnin välein. 
Extreme Protect SK40 PerfecTint on aivan ihana päivävoide, joka on saatavilla kahtena eri värisävynä sekä värittömänä. Suosikiksi on noussut sävy beige, jolla saa itselleen kiireisenä aamuna nopean luonnollisen meikin. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti