lauantai 9. huhtikuuta 2022

Kokemuksia Yhen illan jutusta

Yhen illan juttu -kauppatapahtuman vuoksi saat kaikista normaalihintaisista kotihoitotuotteista -20% sunnuntaihin 10.4. asti koodilla ILTA. Yli 100€ ostoksesta saat kaupan päälle Dermalogican hoitotuotepaketin (arvo 55€). 


ALE verkkokaupassa su 10.4. asti koodilla ILTA


Kiitos kävijöille!

En oikeastaan osannut odottaa mitään tältä uudelta Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry:n kauppatapahtumalta nimeltään Yhen Illan Juttu. Osallistuin tapahtumaan solidaarisuudesta muita yrittäjiä kohtaan ja ennen kaikkea siksi, että halusin antaa asiakkaille mahdollisuuden täydentää hoitotuotteitaan edulliseen hintaan. Keskityin pelkkään myyntityöhön vain kolme tuntia kello 16.00-19.00 ja se oli minulle harmin aihe, kun sain tietää tapahtumasta niin myöhään ja olin jo ehtinyt ottaa kasvohoitovaraukset. Tämä tiedon kulku pitää ehdottomasti parantaa seuraavassa tapahtumassa.

Kävijöitä oli ehkä puolet siitä, mitä normaalisti on ollut Pimeän Kaupan Illassa ja varmaan sateisen synkkä sää oli siinä suuri syy. Kuitenkin uskon, että tapahtuma on kokonaisuutena minulle yhtä kannattava kuin aiemminkin, koska moni tekee tilaukset verkon kautta. Enemmänkin suren muita keskustan yrittäjiä, jotka odottivat asiakasryntäystä kaupoille pitkän koronakauden jälkeen. 

Tässä vähän alustavaa listaa suosituimmista tuotteista. Onneksi aurinkosuojatuotteet pitävät kärkitiloja.

1. iS Clinical Eclipse sk 50  värillinen 59€-20% 

2. Dermalogica Dynamic Skin Recovery sk 50 50 ml 69€-20% ja 100 ml 115€-20%

3. iS Clinical Eclipse sk 50 väritön 59€-20%

4. Intensive Moisture Balance 100 ml 75€-20%. Onneksi sain tämän ison koon sisään torstaina, koska kyllä sitä haetaan aina. 

5. Daily Microfoliant 51€-20%

6. BioLumin-C Vitamin Serum 78-20€

7. iS Clinical Youth Eye Complex 125€-20%


Lunta tupaan!

Sain myös iltapäivän aikana ihan harvinaisen paljon aika kiihtynyttäkin palautetta. Eräs ohikulkija oli syvästi harmissaan, kun hoitola oli kiinni edellisenä perjantaina 1.4. ja olin laittanut siitä lapun alaovelle. Kerroin olleeni isäni hautajaisissa. Asiakas oli hyvin närkästynyt, että miten yrittäjä järjestää hautajaiset ja menonsa perjantaiksi, joka on työpäivä, eikä hoida sellaisia muulloin. Menin aika mykäksi, koska mieleeni ei kyllä tullut hautajaisista sopiessani, että niitä soviteltaisiin minun työni mukaan. Janakkalassa nykyisin hautajaiset pidetään pääsääntöisesti perjantaisin. En osaa muuta kuin hämmästellä kyseistä purkausta.
Parkkipaikat myös kismittivät kulkijoita, mutta minä en oikein ole oikea osoite sillekään palautteelle. Kuulemma parkkiruudut ovat niin pieniä, ettei niihin auto mahdu ja hoitolastani loppuu asiakkaat, ellei isompia parkkiruutuja rupea löytymään. Ikävä tilanne, jos niin kävisi, mutta minulla ei ole mitään valtaa parkkiruutujen kokoon. Myönnän kyllä, että ne ovat pieniä ja isojen maastoautojen viereen on vaikeaa parkeerata, mutta siihen vain sopeuduttava, jos meinaa autoilla. 
Hoitolan takapihan parkkipaikalla on yksi paikka tarkoitettu vieraille ja se on tarkoitettu koko talon väelle ja on yleensä täynnä. Talon seinustalla oleva pysäköintikielto ei ole kiusantekoa, vaan se on pelastustie. Palokunnan hissiauton pitää päästä talon seinustalle, jos tulipalon sattuessa ihmisiä pelastetaan parvekkeilta. Tähän asiaan minulla ei ole mitään valtaa, koska jokaisessa kerrostalossa on oltava pelastustiet kunnossa. 
Yleensä asiakkaani parkkeeraavat Goodmaniin tai Tavastilaan ja niistä löytyy lähes aina tilaa ihan ilmaiseksi. Parkkisakoistakaan minä en voi ottaa vastuuta, vaikka ymmärrän sen olevan ikävää. Silloin, kun auto on väärin pysäköity siitä saattaa saada sakot, mutta niihinkään minulla ei ole valtaa puuttua. 
En tiedä tekikö sateinen sää ihmisistä huonotuulisia vai onko yleinen maailman tilanne niin ahdistava. Saan todella harvoin negatiivista palautetta, mutta nyt tuli lunta tupaan kahmalokaupalla.



1 kommentti:

  1. Uskomatonta kyllä arvostella suljettua päivää hautajaisten takia, millainen ihminen tuollaista voi tehdä, huh. Voimia surutyöhön. Timo

    VastaaPoista