sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Yhen illan juttu -20% vielä tänään!

Sinulla on vielä klo 24.00 asti aikaa ostaa kotihoitotuotteet -20% tarjouksesta. Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi GLOW & FIT -pakkauksen, jonka arvo on 55€. Paketissa on matkakoot tuotteista Daily Glycolic Cleanser, Smart Response Serum, Multivitamin Power Recovery Masque sekä näyte Neck Fit Contour Serumista.


Vielä tänään sunnuntaina 10.4. Yhen illan juttu -ALE verkkokaupassa koodilla ILTA


Perushoitotuotteet edullisesti

Seuraavan kerran vastaavan tyyppinen tarjoustapahtuma on aikaisintaan syyskuun lopussa, jos Hämeenlinnassa järjestetään Pimeän kaupan ilta vanhaan malliin. Nyt kannattaa tarjouksesta hankkia perushoitotuotteet, joita käyttää päivittäin. 
Pidän perustuotteina puhdistustuotetta, hoitosuihketta, hoitovoidetta ja silmänympärysvoidetta. Puhdistukseen suosituin tuote on iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (55€-20%) tai kuivaihoiselle Dermalogican ULTRA CALMING CLEANSER (250ml 38€-20% ja 500ml 58€-20%). Kesää varten kannattaa päivittäisen putsarin rinnalle ottaa jokin tehokkaampikin puhdistus ja siihen suosittelen Dermalogican uutta DAILY GLYCOLIC CLEANSERia (150ml 36€ ja 295ml 57€) tai iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSERia (55€-20%). Kesällä ihon hikoilu nostaa rasvaa pintaan ja siihen tarttuu kaikki ulkoinen pöly ja lika, joten silloin on hyväksi käyttää 3-5 kertaa viikossa hiukan tehokkaampaa puhdistustuotetta.
Uusi Dermalogican hoitosuihke HYALURONIC CERAMIDE MIST (46€-20%) sopii kesäkäyttöön hyvin ja sitä voi pitää jääkaapissa, niin kylmä hoitosuihke raikastaa ihanasti. Aina on myös kiva kokeilla jotain uutta ja tämä Hyaluronic Ceramide Mist sopii kaikille ihotyypeille lisäämään kosteutta. 
Toinen kiva uutuus on Dermalogican AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€-20%) silmänympärysvoide, joka poistaa turvotusta ja kosteuttaa. Tämä tuote on geelivoide eli toisaalta se on täyteläisen hoitava kuin voide, mutta myös geelimäisen ohut ja hyvin imeytyvä.


Kosteutta tarvitaan aina

Aurinkosuojavoiteista olenkin jo kirjoittanut moneen kertaan ja sellainen päivävoide, jossa on suojakerroin kannattaa hankkia. Huomioikaa, että nämä amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat maailman parhaita ja vaikka ette ikinä ostaisi minulta muuta, niin ostakaa kuitenkin aurinkosuojavoide.
Amerikkalaiset aurinkosuojavoiteet katsotaan lääkkeiksi ja niiden koostumukset sekä vaikutukset ovat yhtä tarkkkojen lainsäädösten alaisia kuin lääkkeidenkin. Muistakaa myös, että kosmetologi on ihonhoidon ammattilainen ja oikea osoite ihonhoitotuotteiden valintaan. 
Aurinkosuojavoiteen rinnalla olisi hyvä olla hoitovoide yöksi, jossa ei ole aurinkosuojaa. Mikään ei estä käyttää aurinkosuojallista voidetta öisinkin, mutta se ei ole tarpeellista. Dermalogicalla on kiva yövoide SOUND SLEEP COCOON (78€-20%), joka on geelimäinen ja kesällä sopivan ohut. Sound Sleep Cocoon sisältää laventeli-patsuli-santelipuuöljyn, joka on vahvistava ja kosteuttava sekä aivan ihanan tuoksuinen. Tämä tuoksu vaikuttaa keskushermoston kautta stressiä poistavasti. 
Toinen ohut kesäajan hoitovoide on uudempi BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€-20%), joka sisältää c-vitamiinia, mikä korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia. iS Clinicalin MOISTURIZING COMPLEX (112€) on superkosteuttava hoitovoide, joka imeytyy nopeasti ja jättää sileän ja kiinteän pinnan iholle. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti