perjantai 8. huhtikuuta 2022

Näitä kannattaa kokeilla!

Yhen illan juttu on Hämeenlinnan keskustan kauppatapahtuma pe 8.4. ja minulla on kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% ja yli 100€ ostoksesta saat tasokkaan tuotepaketin (arvo 55€). Palvelen ostosasiakkaita pe 8.4. klo 16.00-19.00. Tervetuloa!


Tervetuloa ostoksille hoitolaan tai verkkokauppaan!

Täydennä ihonhoitoasi

Tässä on muutama tuote, joilla saat hyvän lisän tehokkaaseen ihonhoitoon. Dermalogican uusin puhdistusgeeli DAILY GLYCOLIC CLEANSER (150ml 36€-20% ja 295ml 57€-20%) tuo vaihtelua ihonpuhdistukseen. Iholle vaihtelu tekee hyvää ja uusi tuote motivoi käyttöön. Daily Glycolic Cleanser sisältää kuorivaa glykolihappoa, mutta on siitä huolimatta lempeä ja mieto puhdistus, joka käy kaikille ihotyypeille.
Hoitosuihke on aina hyvä ja helppo tapa kosteuttaa ja virkistää ihoa. Dermalogican ULTRA CALMING MIST (34€-20%) rauhoittaa punoitusta, kosteuttaa ja vähentää couperosaa. Nyt uusin hoitosuihke HYALURONIC CERAMIDE MIST (47€-20%) on myös tarjoushinnalla, vaikka normaalisti uutuudet eivät ole alennuksessa. Siksi kannattaakin ostaa heti kokeiltavaksi tämä silottava ja kosteuttava keramideja sisältävä hoitosuihke.
iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST (45€-20%) vahvistaa ihon kimmosäikeitä ja estää veltostumista. Samalla se on hyvin kosteuttava ja sitoo ihon omaa kosteutta. 
Näitä hoitosuihkeita käytetään aamulla sekä illalla pesun jälkeen ja sen lisäksi niitä voi sumuttaa iholle pitkin päivää poistamaan kuivuutta ja kireyttä.
iS Clinicalin PERFECTINT POWDER SK40 (99€-20%) puuterimainen aurinkosuoja on ihan huippuhieno keksintö! Minulla meni viime syyskesällä, kun tuote esiteltiin, hetken aikaa ennen kuin täysin ymmärsin, miten ainutlaatuisesta uutuudesta on kyse. Tämä tuote ei ole meikkituote, eikä tavallinen puuteri, vaan ihan omanlaisensa aurinkosuoja, joka levittyy iholle henkäyksen kevyenä jauheena. 
Puuteri on pakattu valmiiksi sivellinpakkaukseen, mistä se on helppo levittää iholle. Tuo sivellin on kiinni magneetilla, joten se on helppo irrottaa ja pestä. Suosittelen siveltimen pesua vähintään kerran viikossa. Puuteri levitetään suoraan siveltimestä iholle, jolloin tulee hyvä aurinkosuoja ja lisäksi iho siistiytyy, huokoset supistuvat ja ihosta tulee tasaisen värinen. Sävyjä on viisi, mutta käytännössä suurimmalle osalle sopivat sävyt Cream tai Beige. Vaalein sävy Ivory on todella vaalea ja sopii vain harvoille. Tätä puuteria on helppo lisäillä päivän mittaan meikinkin päälle, jolloin pystyy pitämään suojakertoimen koko ajan hyvänä. 


Yli 100€ ostoksesta lahjapaketti!

Jossain jo ehdin mainita, että yli 100€ ostoksesta saatava lahjapakkaus olisi arvoltaan 32€. Nyt voin ilokseni kertoa sen olleen virhe ja pakkaus onkin paljon parempi ja arvokkaampi eli sen hinta ostettuna olisi 55€!
Sain tingittyä Dermalogicalta loistavan paketin tehokkaita matkakokoja sellaiseen hintaan, että pystyin ne ostamaan asiakkailleni annettavaksi. Paketissa on DAILY GLYCOLIC CLEANSER puhdistusgeeli, SMART RESPONSE SERUM älyseerumi ja MULTIVITAMIN POWER RECOVERY naamio matkakokoina sekä näyte NECK FIT CONTOUR SERUM kaulavoiteesta. Lisäksi mukana on kaksi söpöä sydämen muotoista kasvosientä, joilla voi vielä tehostaa ihonpuhdistusta. 
Olen itse niin ihastunut Daily Glycolic Cleanseriin ja Smart Response älyseerumiin, että haluaisin ne mahdollisimman monelle käyttöön. Tässä paketissa teillä on hyvä tilaisuus päästä niitä kokeilemaan ja ihastua itsekin.


Yhen illlan juttu eli kaikki norm.hintaiset tuotteet -20% tänään 8.4. hoitolassa klo 16-19 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla ILTA 





1 kommentti:

  1. Verkkokaupasta on poistunut mahdollisuus maksaa maksu/luottokortilla? on ainoastaan suora verkkopankkimaksu. Onko tämä toistaiseksi tila että maksutavoista on karsittu edellämainitut pois? Terkuin, Timo

    VastaaPoista