maanantai 11. huhtikuuta 2022

Kiitos Yhen illan jutusta!

Kiitän kaikkia Yhen illan juttuun osallistuneita ja toivon, että jäätte vakiosuhteeseen hoitolani ja minun kanssa. :) Seuraava vastaava kauppapäivä Hämeenlinnassa on ilmeisesti Pimeän kaupan ilta syyskuun lopussa. 


Iso kiitos kaikille asiakkailleni!


Tapahtuma jatkui verkkokaupassa

Tuo perjantain iltatapahtuma oli hiukan vaisu johtuen varmaankin tosi huonosta säästä. Vielä en ole ehtinyt kyselemään tutuilta yrittäjiltä, miten heillä väkeä kävi, mutta kyllähän tuo säätila vaikuttaa. Tarkoitus varmaan oli, että ravintolatkin olisivat saaneet terassit jo auki, mutta ei kukaan viihdy räntäsateessa.
Onneksi firmallani on tämä verkkokauppa ja myös mahdollisuus tehdä tilaus sähköpostilla. Tämän kertaisessa tapahtumassa sen merkitys oli hyvin suuri, koska noin 70-80% ostoksista tuli sitä kautta. Voisin sanoa, että noin puolet tilaajista on vakioasiakkaita Hämeenlinnasta, jotka hakevat tilauksensa hoitolasta ja loput ovat vakioasiakkaita pitkin Suomea. 
Verkkokauppanikin toimii niin vakioasiakkuuksien pohjalla, että noin 10% on satunnaisia ostajia. Tästä olen tehnyt sen johtopäätöksen, että verkkokauppaani ollaan tyytyväisiä. Kuitenkin tiedän, että juuri verkkokaupan toiminnassa on koko ajan parantamisen varaa ja paneudun siihen tosissani. Pakettien lähtönopeutta pitää kehittää jatkuvasti, mutta viimeisen kahden vuoden aikana se on ollut lähes mahdotonta. Koronan tuoma jatkuva tavaran puute näkyi verkkopakettien lähetysten hitautena ja nyt, kun koronasta päästiin, Putin tukki satamaliikenteen. 
Ehdin jo purkaa oman ”varmuusvarastoni”, kun tavaraliikenne oli jo lähes normaalia alkuvuonna. Nyt satamat ovat taas jumissa siitä syystä, että Venäjälle menevät kontit tukkivat kaikki paikat. Onneksi nyt minulla on henkilö, ketä syyttää. Pitäisiköhän minun tehdä tikkataulu Putinista ja alkaa viskoa tikkoja, kun oikein raivostuttaa rahtiliikenteen myöhästyminen ja hukkuneet tavarat?


Uutuudet kiinnostivat

Aivan selvästi uutuustuotteet kiinnostavat asiakkaita ja esimerkiksi myydyin silmänympärysvoide oli AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€). Se onkin kiva uutuus ja käy kaikkien silmänympäryksille. Hoitosuihkeista myydyin oli HYALURONIC CERAMIDE MIST (46€) ja siitä tuleekin varmaan suomalaisten suosikki täyteläisen kosteutuksensa vuoksi. Keramidit täyttävät kosteudella kuivumisesta johtuvia hiusjuonteita, joten tämä hoitosuihke myös silottaa.
Tehoaineista suosituin oli iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM NYT 85€ (109€), joka on vielä Tähtitarjouksena, joten sen ehtii ostaa edullisemmin nytkin. iS Clinicalin seerumeista suosituin oli SUPER SERUM (15ml 111€ ja 30ml 183€), joka on kiinteyttävä ja ihoa silottava. Se on myös runsaan antioksidanttinen ja siksi erinomainen korjaamaan uv-säteilyn haittoja. 
iS Clinicalilta kaikki aurinkosuojatuotteet olivat suosittuja ja eniten ostettiin ECLIPSE SK50 (59€) värillistä tuotetta. En yhtään ihmettelen Eclipsen suosiota, koska se on suorastaan halpa hyvään laatuunsa nähden. Kaikki iS Clinicalin aurinkosuojavoiteet ovat tuplakokoja eli 100g. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti