maanantai 30. toukokuuta 2022

Aurinko vaarantaa ihon terveyden

Aurinko on ainoa varma asia tupakan lisäksi, mikä vaarantaa ihmisen terveyden ja taatusti nopeuttaa vanhenemista ja rypistymistä. En halua pelotella tai luoda turhia uhkakuvia, mutta haluan jakaa tietoa siitä, ettei aurinko ole hyväksi terveydelle.


Aurinkovoiteen lisäksi pitäisi aina muistaa myös vaate, varjo ja siesta.


Aurinkovoide vähentää uv-säteilyn haittavaikutuksia

Aurinkovoiteen käyttö ei pelkästään riitä estämään aurinkokeratoosin eli hyvälaatuisen ihosyövän syntyä. Sanon hyvälaatuinen ihosyöpä, koska aurinkokeratoosiin ei kuole, mutta hoitaa se täytyy. Aurinkokeratoosi yleensä muuttuu iän myötä basalioomaksi eli tyvisolusyöväksi ja se hoidetaan leikkauksilla.
Törmään jatkuvasti ihmisiin, jotka eivät ole kuulleetkaan auringon aiheuttamasta ihosyövästä ja tämä on minulle suuri ihmettelyn aihe. Hoitohenkilökunnassakin on paljon ihmisiä, jotka eivät tiedä mitään aurinkokeratoosista tai sen hoidosta. Tämäkin on yksi syy, miksi kirjoitan niin usein auringon vaaroista. En halua, että joku sairastuu basalioomaan sen takia, ettei kukaan häntä varoittanut.
Aurinkovoiteen lisäksi pitää muistaa vaate, varjo ja siesta! Aina pitää hakeutua varjon puolelle, suojata itseään vaatteella ja välttää keskipäivän aurinkoa. Leveälierinen hattu on erittäin hyvä ylläpitämään ihon terveyttä. 


Amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat parhaita

Amerikassa ja Australiassa auringon aiheuttama ihosyöpä on vakava kansanterveydellinen ongelma. Näissä maissa on paljon vaaleita eurooppalaisia, joiden iho ei kestä uv-säteilyä juuri yhtään ja he vaarantuvat pahiten auringolle. 
Tämän takia Amerikassa ja Australiassa aurinkosuojavoiteet katsotaan lääkeaineiksi ja niiden valvonta on erittäin tarkkaa. Minun myymissä aurinkosuojatuotteissa ei ole hajusteita tai väriaineita ja kaikki tuotteethan ovat amerikkalaisia. 
Nyt Tähtitarjouksessa on Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 50ml NYT 59€ (74€) ja 100ml NYT 95€ (119€). Muistutan vielä, että tämä tuplakoko 100ml on kausituote ja sitä on enää vähän jäljellä maahantuojallakaan. Ostos kannattaa tehdä heti, koska tarjous on voimassa viimeistä päivää tänään ma 30.5.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti