tiistai 3. toukokuuta 2022

Tähtitarjoukset 16.5. saakka


Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa 16.5. asti.


Ambulanssi tuubissa

Vanha kunnon multivitamiininaamio eli ”ambulanssi tuubissa” ratkaisee kaikki iho-ongelmat. Tämä naamio on kuivan, herkistyneen ja stressaantuneen ihon pelastus. Viimeiset pari vuotta on ollut monelle kuormittavaa ja asiakkaiden ihot osoittavat stressin merkkejä eri tavoilla.
Stressi suistaa ihon toiminnot pois tasapainosta ja ihossa ilmenee vähän kaikkea. Tulee näppyjä, finnejä, hilseläiskiä, kutinaa ja punoitusta. Iho voi tuntua rasvoittuvalta ja kuivuneelta yhtä aikaa ja juuri tällaisessa tilanteessa Multivitamin Power Recovery Masque on paras apu. 
Säännöllisessä käytössä multivitamiininaamiota suositellaan 2-3 kertaa viikossa. Saunan jälkeen se imeytyy hyvin ja korjaa saunomisen kuivattavaa vaikutusta. Tehokuurina naamiota voi käyttää kolmena iltana peräkkäin. 
Multivitamin Power Recovery Masque on helppo käyttää, koska sen voi jättää iholle yöksi vaikuttamaan. Nyt talven jälkeen kädet ovat myös korppuuntuneet ja niihinkin multivitamiininaamio on tehokas apu. Naamiota hierotaan käsiin hyvin runsas kerros ja erityisesti kynsinauhoihin. Sitten laitetaan puuvillahanskat ja annetaan naamion vaikuttaa yön ylitse. Atooppiseen ihottumaan ja niin sanottuun pesuaineihottumaan naamio on ollut hyvä apu. 


Kevyttä kosteutta

iS Clinicalin Moisturizing Complex on kevyt maitomainen tuote, joka sisältää runsaasti kosteutta, mutta ei rasvaa. Niin sanotut ”rasvapelkoiset” pitävät tätä voidetta suosikkinaan. Se on todella unelman kevyt ja imeytyy hetkessä, mutta se on myös riittävän kosteuttava pitämään pintakuivankin ihon joustavana.
Moisturizing Complex sopii myös aivan kaikille ja kaikenikäisille. Miehille se on myös mieleinen voide tämän nopean imeytymisen vuoksi.
Rasvoittuva, mutta pintakuiva iho saa riittävästi kosteutta Moisturizing Complexista ja se poistaa myös talven jälkeistä kireyttä ja hilseilyä. Meikinalusvoiteenakin tämä ohut emulsio on erittäin toimiva. 
Moisturizing Complex sopii sekä äidille että tyttärelle eli se on koko perheen kosteusvoide. 
Helteisessä säässä Moisturizing Complex on paras kosteusvoide ja viime kesänä se olikin kesä-heinäkuun eniten myyty voide. Se käy yö- sekä päivävoiteena ja kuumina öinä se ei ikävästi hikoile ihosta ulos, vaan jättää raikkaan olotilan. Nyt onkin hyvä hetki varautua ensi kesän superhelteisiin. :)

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti