torstai 19. toukokuuta 2022

Tehokasta kirkastumista pigmenttiläiskäiselle iholle!

Dermalogican POWER BRIGHT -hoitolinja on nyt valmis ja siinä on kolme tuotetta, jotka yhdessä vähentävät tehokkaasti ihon värin epätasaisuutta. Tämä tuoteyhdistelmä antaa näkyviä tuloksia jo parin viikon käytössä.


Dermalogican PowerBright -tuotteet torjuvat tehokkaasti ihon kirjavuutta sekä myös hoitavat ja suojaavat.


PowerBright Overnight Cream

Ensimmäisenä PowerBright -tuotteista tuli myyntiin PowerBright DARK SPOT SERUM (99€), joka onkin jo monelle tuttu seerumi. Se tuli markkinoille viime syksynä ja jo silloin moni vakioasiakas koki, miten nopeasti ihon kirjavuus tasoittui. 
Vuoden alussa myyntiin tuli PowerBright MOISTURIZER SK50 (74€) päivävoide viidenkympin suojalla. Se on vaikutukseltaan pigmenttiä hajottava, mutta ennen kaikkea se ennaltaehkäisee uusien pigmenttiläiskien syntymistä. 
Uusimpana esiteltiin PowerBright OVERNIGHT CREAM (89€) yövoide, joka sopii kaikille, jotka haluavat tasaisemman ja heleämmän ihon värin. Kaikkia tämän hoitolinjan tuotteita voi käyttää yksinäänkin muiden hoitotuotteiden kanssa, mutta pigmenttiläiskiin tehokkainta on käyttää niitä yhdessä. 
Nämäkin tuotteet ovat yhtä riittoisia kuin Dermalogican tuotteet yleensäkin ja jos näitä kolmea tuotetta käyttää yhdessä päivittäin, ne riittävät noin 2-3 kuukautta. 



PowerBright on uusinta tuotekehittelyä kosmetiikassa

Kosmetiikan tuotekehittely on todella vauhdikasta ja ellen koko ajan kouluttautuisi, olisin vuodessa jo pihalla uusimmasta teknologiasta. Tämäkin PowerBright -tuotelinja tuli edellisen tilalle, kun käyttöön kehitettiin entistä vaikuttavampia koostumuksia. Tärkeää on myös, että tuotteet ovat helppoja ja miellyttäviä käyttää.
Varsinkin aurinkosuojavoiteiden kohdalla pitää koostumuksen olla kevyt, mutta suojakerroin täytyy pysyä pitävänä. Monilla on suuri epäluulo aurinkosuojavoiteita kohtaan, joten uutuuksien pitää jo ensi sipaisulla vakuuttaa asiakas tuotteen helppoudesta. 
Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli ovat ne PowerBright linjan vaikutusaineet, jotka häivyttävät tummia läiskiä ja kirkastavat ihon väriä. Mukana on myös runsaasti C-vitamiinia, joka on perinteisesti kirkastava raaka-aine. Jo 1800-luvulla häivytettiin pisamia sitruunamehulla, jonka C-vitamiinipitoisuus toimi vaalentavasti. 
Viimeisen viidentoistavuoden aikana kosmetiikassa on kiinnitetty huomiota ilmansaasteiden vaikutuksiin ja varsinkin kaupunkiolosuhteissa pakokaasuilla ja muilla saasteilla on suuri vaikutus iho-ongelmiin. PowerBright -tuotteissa on karpalo- ja vadelmansiemenöljyä, jotka suojaavat ihoa raskasmetalleilta ja muilta saasteilta. 
PowerBright -tuotteet on tarkoitettu kaikenikäisille sekä kaikille ihotyypeille ja ne myös kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Kurpitsaentsyymi ja lakritsiuute silottavat, tasoittavat ja rauhoittavat ihoa. Tämä uusi PowerBright Overnight Cream yövoide sopii ihan kaikille kosteuttamaan ja heleyttämään ihoa, vaikka mitään pigmenttiläiskiä ei olekaan. Se tuoksuukin aivan ihanalle vadelman ja lakritsin sekoitukselle, että siitä tuli heti uusi suosikkini.


Tähtitarjoukset 30.5. asti:




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti