tiistai 31. toukokuuta 2022

Tähtitarjoukset 13.6.-22 asti

Dermalogican yövoide Sound Sleep Cocoon NYT 65€ (norm.83€)

Joan Collins meikit: 

Huom. Lisätarjouksena viisitoista ensimmäistä huulikiillon tai huulipunan ostajaa saa kaupan päälle italialaisen Mirella -meikkisarjan huultenrajauskynän (arvo 16€), joka sopii valittuun huulipunaan tai huulikiiltoon. 


Näillä Tähtitarjouksilla saat todellista laatua ja luksusta arkeen sekä juhlaan.


Filmitähden Tähtitarjoukset

Joan Collins, 80-90-lukujen suosikkisarja Dynastian tähtinäyttelijä, on tehnyt oman meikkisarjansa, joka on tarkoitettu aikuisen naisen klassisen tyylikkääseen meikkiin. Suurin osa meikkituotteista on ollut minulla myynnissä jo 4-5 vuotta ja ne ovat herättäneet ihastusta. 
Joan Collins -sarjan väripigmentit ovat synteettisiä ja siksi värit ovat stabiileja jokaisessa tuote-erässä. Mineraalipigmentit tulevat mineraaleista ja niiden väri ja koostumus saattaa hiukan muuttua tuote-erästä riippuen. Joan Collins -meikit eivät ole niin hoitavia kuin Youngbloodin meikit ja siksi ne ovat myös edullisempia. Kuitenkin ne ovat erittäin korkealaatuisia ja markkinoiden parhaita synteettisellä pigmentillä olevia meikkejä. En olisi niitä ikinä ottanut edes myyntiin, ellei niiden laatu olisi niin hyvä ja värimaailma suunniteltu yli nelikymppisille. 
Olen itse selvästi kokenut sen, että minun on vaikea sopeutua nykyiseen meikkien värimaailmaan. Ne eivät ole mielestäni kauniita tai ne ovat aivan erilaisia, kuin meikkivärit, joita olen tottunut käyttämään. Esimerkiksi nykyisin huulipunat ovat suurimmaksi osaksi täysin mattapintaisia ja minun silmääni ne välillä näyttävät Tikkurilan maaleilta, koska ne eivät taita valoa yhtään. 
Joan Collins -huulipunissa varma valinta on Suzy Starr, joka on raikas korallin punainen ja toinen helppo väri on Sadie, joka on pehmeä marjapuuron punainen. Joan Collins -huulikiillot ovat erittäin hoitavia ja uusin väri Ava on herkullinen vaalea koralli, joka on aina tyylikäs väri huulilla. Raikas pinkki on Piper ja se on sopiva kesäisten kukkamekkojen ja muiden kesävaatteiden kanssa.
Joan Collins -sarjasta myyn eniten poskipunia ja heleä Dusky Pink on kaikkien suosikki. 


Rauhaa iholle ja ihmiselle

Toinen Tähtitarjous Dermalogican Sound Sleep Cocoon on suosikkiyövoide, jota kaikki sitä kokeilleet käyvät ostamassa uuden purkin. Itsekin pidän sitä yhtenä parhaista Dermalogican kehittämistä uudemmista tuotteista. Kuitenkin Sound Sleep Cocoon on ollut myynnissä jo useamman vuoden, mutta suurin osa Dermalogican tuotteista on ollut käytössä parikymmentä vuotta. 
Sound Sleep Cocoon on kaikenikäisille sopiva ja myös kaikki ihotyypit voivat sitä käyttää. Koostumukseltaan se on geelin ja voiteen välimuoto ja erittäin hyvin imeytyvä. Sound Sleep Cocoon sisältää patsuli-laventeli- ja santelipuuöljyn, joka on herkkääkin ihoa rauhoittava ja hyvin kosteuttava yhdistelmä. Näiden raaka-aineiden tuoksu vaikuttaa keskushermostoon stressihormonin tuotantoa vähentävästi. Tämä vaikutusaineet ovat mikroskooppisen pienissä liikeaktivoiduissa kapseleissa, jotka vapauttavat hoitavaa seosta pikkuhiljaa yön aikana ja samalla tuo tuoksu aktivoituu. 
Ensimmäisellä kerralla, kun tästä kuulin, pidin sitä hölynpölynä ja ajattelin, etten ainakaan omille asiakkailleni tuollaisia höpötä. Nyt, kun olen itse sitä käyttänyt jo pitkään, on pakko myöntää, että tuo aavistuksen omainen tuoksu todella tuo mielihyvää. Tuoksu on niin kevyt, ettei vielä kukaan ole sanonut sitä liian voimakkaaksi. 
Haluan vielä korostaa sitä, että tuoksu tulee raaka-aineseoksesta, eikä se ole tuoksunsa takia voiteessa. Kaikki myymäni tuotteet ovat hajusteettomia. Laventeli on perinteisesti tuoksu, mitä on käytetty vuodevaatteiden tuoksupusseissa tai tyynyn alla, koska sen vaikutus on rauhoittava. 
Sound Sleep Cocoon on koostumukseltaan niin kevyt, että se sopii hyvin vaihdevuosi-ikäisen hikoileviin öihin. Vaihdevuosien aikana tulee helposti öisin voimakkaita kuumia aaltoja ja iho on hiestä märkä. Ohut geelimäinen Sound Sleep Cocoon ei nouse tahmaisena ihon pintaan, vaan se pysyy hyvin imeytyneenä. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti