sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Post-Breakout Fix ja muita onnistuneita uutuuksia

Dermalogica on esitellyt tämän vuoden puolella jo useamman uutuustuotteen ja viimeisin on viime viikolla tullut Clear Start -nuorten sarjan POST-BREAKOUT FIX (22€) paikallishoitotuote finneille ja näpyille.


Dermalogican uutuus nuorille POST-BREAKOUT FIX on paikallishoitotuote, joka kirkastaa ja häivyttää näppyjen aiheuttamia pigmenttiläiskiä.


Post-Breakout Fix estää pigmenttiläiskien muodostumista

Erilaiset ihotulehdukset, finnit ja näpyt rikkovat ihon pigmenttisolukerroksen ja jättävät parantuessaankin tumman läiskän pitkäksi aikaa. Nyt Dermalogica on ottanut hoitaakseen tämänkin ongelman ja kehittänyt Post-Breakout Fixin, joka estää tummien läiskien syntymistä. 
Tätä paikallishoitotuotetta on helppo annostella kapeasta tuubista juuri näpyn kohdalle. Varsinkin silloin, kun finnejä on puristellut, vauriot osuvat juuri tähän pigmenttisolukerrokseen ja kun itse finni paranee, kohdalle jää punoittava tai tummanruskea läiskä. 
Post-Breakout Fixiä on tarkoitus laittaa paikallisesti näppyjen päälle niiden ollessa parantumisvaiheessa. Clear Start -linjan BREAKOUT CLEARING BOOSTER (21€) on toinen paikallishoitoaine, joka vähentää näppyjen syntymistä ja nopeuttaa niiden parantumista. Sitä aloitetaan käyttämään jo siinä vaiheessa, kun huomaa finnin kehittyvän. Heti alkuvaiheessa Breakout Clearing Booster estää finnin syntymistä tappamalla tulehdusta aiheuttavia bakteereita. 


Kosteutta uudessa muodossa

Dermalogican suosituin seerumi Skin Hydrating Booster on uudistettu ja CIRCULAR HYDRATION SERUM (79€) on entistä kosteuttavampi. Se on myös hiukan täyteläisempi koostumukseltaan ja siksi myös helpompi käsitellä, kuin aikaisempi lähes vesimäinen boosteri. 
Circular Hydration Serum sopii myös silmänympäryksille, niin kuin edeltäjänsäkin. Circular Hydration Serum on tarpeellinen tuote ihan kaikille ihoille ja varsinkin talven jälkeen lähes välttämätön. 
Toinen kosteuttava uutuus on HYALURONIC CERAMIDE MIST (46€) hoitosuihke, josta tuli heti suosikkini. Nämä kosteutta täynnä olevat keramidipalloset täyttävät kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä ja iho on paljon sileämmän näköinen. Hyaluronihappoa sisältävä hoitosuihke on myös hyvin kosteuttava ja se auttaa sitomaan myös ihon omaa kosteutta.
Hyaluronic Ceramide Mistiä voi myös käyttää pitkin päivää virkistystä ja kosteutusta kaipaavalle iholle. Itse säilytän tätä mistiä hoitolan jääkaapissa ja kylmä sumute virkistää hyvin kiireisenä päivänä. Aamuisin käytän sitä kahteen kertaan ja laitan ensimmäisen kerroksen kasvoveden tapaan aamupesun jälkeen. Toisen kerroksen sumutan ennen meikin tekoa SKINPERFECT PRIMERin SK30 (49€) alle.
Myös Dermalogican uusin silmänympärysvoide AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€) on nyt oma suosikkini. Se on geelin ja voiteen välimuoto ja ensisijaisesti se poistaa turvotusta, mutta on myös kosteuttava ja silottava. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti