lauantai 21. toukokuuta 2022

Kesäkaunistus kestotaivutuksilla

Kesä ja etenkin kesäloma on perinteisesti kevyen ja helpon meikkaamisen aikaa. Tosin näinä koronavuosina tuntuu, että ulkonäön kohentaminen on unohtunut kokonaan. Kestotaivutus ripsiin (88€) tuo virkistystä ilmeeseen ja kaunistaa katseen.


Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus on tae laadusta ja turvallisuudesta.


Ripsien kestotaivutus ei kaipaa huoltoa

Aika moni sekoittaa ripsipidennykset tähän ripsien kestotaivutukseen, eikä se tietysti ole ihmekään, kun näitä eri menetelmiä karvojen käsittelyyn on niin monia. En ole ikinä tehnyt ripsipidennyksiä, koska minulle oli heti selvää, että ne aiheuttavat ongelmia. Niitä myös pitää huoltaa 2-4 viikon välein, jos aikoo pitää ne kelvollisen näköisinä.
Ripsien kestotaivutus on ihan eri juttu ja niiden kanssa voi saunoa, hieroa silmiä, nukkua vatsallaan ja tehdä aivan kaikkea niin kuin muutenkin. Ainoastaan noin yksi vuorokausi kestotaivutuksen jälkeen ripsiä ei saa kastella. 
Tähän ripsien kestotaivutukseen menee aikaa noin puolitoista tuntia ja sitä ei voi tehdä kasvohoidon kanssa yhtä aikaa. Työhön kuuluu myös ripsien kestovärjäys ja siinä samalla voi tehdä kestovärjäyksen ja muotoilun myös kulmakarvoihin (19€).


Nostetta ilmeeseen

En olisi uskonut, miten paljon pelkkä ripsien asennon muutos vaikuttaa ilmeeseen ja ulkonäköön. Nyt näen joka asiakkaan kohdalla, miten ilmeestä tulee virkeämpi ja katse avartuu. Varsinkin yli viisikymppisillä, joilla yläluomi alkaa jo valumaan, ripsien kaarevuus nostaa silmäluomea.
Kestotaivutus pysyy hyvänä 6-8 viikkoa ja sen voi uusia 8 viikon eli kahden kuukauden välein. Tuossa kahdessa kuukaudessa ripset ehtivät uudistua ja uusi ripsi kasvaa vanhan tilalle eli kestotaivutusta ei koskaan tehdä kahta kertaa samaan ripseen. 
Kestoväri pysyy hyvänä 3-4 viikkoa ja sitä voi uusia niin usein, kun haluaa. Muistutan vielä, ettei tätä kestotaivutukseen varattua puoltatoista tuntia voi nopeuttaa. Jokaisen vaikutusaineen pitää saada rauhassa vaikuttaa oma aikansa. En myöskään pysty etukäteen sanomaan, onko vaikutusajat 8 vai 20 minuuttia ja siksi jokaiselle asiakkaalle varataan puolitoistatuntia. Ripsen laatu ja työn eteneminen määrittää vaikutusajat.
Olen itse hyvin innostunut näistä kestotaivutuksista, koska niillä saa niin helposti kaunistusta aikaan. Olkaa kuitenkin tarkkana kenelle menette kestotaivutukseen ja halvinta ei kannata valita. Käyttämäni Yumi™Lashes -menetelmä on varmin ja turvallisin valinta, koska he eivät myy aineita kuin kosmetologeille, jotka ovat suorittaneet heidän koulutuksensa.
Valitettavasti ripsien kestotaivutuksia tehdään hyvin paljon pimeästi ja silloin tekijällä tuskin on koulutusta ja aineet ovat mitä sattuu. Ripsien kestotaivutus vaatii ehdottoman vakaata kättä ja hyvää ammattitaitoa. Olen itse tehnyt kestovärjäyksiä koko ikäni monta kertaa päivässä, mutta tarvitsin noin sata kestotaivutustyötä, ennen kuin olin tyytyväinen omaan työtapaani. Tällä hetkellä olen tehnyt noin 500 taivutusta ja työtapa on jo selkäytimessä. Tällaiset pimeät tekijät tuskin tekevät kuin muutaman kymmenen työtä, eivätkä he koskaan saavuta vaadittua tarkkuutta. Silmän alue on niin vaativa käsiteltävä, ettei siihen kannata päästää käsiksi kuin taidokasta ammattilaista ja turvallisiksi todettuja aineita. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti