lauantai 28. toukokuuta 2022

Ikä ja aurinko veltostuttavat ihon

Tähtitarjouksena on iS Clinicalin Firming Complex NYT 125€ (159€), joka on tehokkain myymäni kiinteyttävä hoitotuote. Jokainen yli nelikymppinen hyötyy Firming Complexin kimmosäikeitä vahvistavasta vaikutuksesta.


Tämän hetken tehokkaimmat keinot ihon kimmoisuuden parantamiseksi ovat Dermatude-kasvohoito sekä iS Clinicalin tähtitarjous Firming Complex.


Kollageeni on kuin kuminauha

Ihon kimmoisuutta ja joustavuutta ylläpitää kimmosäikeet eli kollageeni- ,elastiini- ja retikuliinisäikeet. Nämä säikeet ovat kuin kuminauhoja, jotka saavat aikaan ihon kyvyn joustaa. Nämä kuminauhat alkavat katkeilemaan ja veltostumaan ikääntymisen myötä ja monet ulkoiset asiat lisäävät säikeiden tuhoutumista.
Hyvä esimerkki säikeiden toiminnasta on se, miten näin vanhemmiten aamuisin kasvoilla on tyynyrypyt. Jos tyyny on ollut kasassa ja poski on ollut sen päällä muutaman tunnin, niin yli viisikymppisellä kestää monta tuntia ennen kuin ihon joustavuus pystyy palauttamaan ihon sileäksi. Näin ei todellakaan käynyt parikymppisenä ja se on valitettavan todellinen todiste ihon veltostumisesta.
Estrogeenin väheneminen noin viisikymppisenä hidastaa uuden ihosolukon syntymistä ja myös kimmosäikeiden syntyminen hidastuu. Kimmosäikeet ehtivät haurastua ja katkeilla ennen kuin niihin syntyy uutta vahvuutta.
Uv-säteily on varma tapa nopeuttaa kimmosäikeiden katkeilua ja ihon veltostumista. Joskus etelässä näkee mustan ruskeita iäkkäämpiä naisia, joiden iho on suorastaan laskoksilla ja täysin eloton. Ruskettuessa rypyt vielä korostuvat, kun rypyn pohja jää valkoiseksi ja nämä vaaleat viivat näkyvät hyvin tummaa rusketusta vasten.
Iho tarvitsee myös kosteutta, jotta kimmosäikeet pysyvät joustavina. Kuminauhakin katkeaa, kun se kuivuu ja haurastuu. Hyvällä ihonhoidolla pystytään hidastamaan hyvin paljon kimmosäikeiden veltostumista. DERMATUDE-kasvohoito (170€ ja 4 kerran sarjahoito 600€) kohdistuu juuri tähän ihokerrokseen, missä syntyy kollageenisäikeet ja siksi siitä onkin ollut niin selvä hyöty ihon veltostumisen vähentämisessä. Mikään aikaisempi hoito ei ole pystynyt näin näkyvästi palauttamaan ihon kimmoisuutta.


Firming Complex parantaa Dermatuden vaikutuksia

Dermatuden hoitosarjaa tehdessä kannattaa aina käyttää kotihoitotuotteita, jotka tukevat hoidon vaikutuksia. Yksi suosikkituote on tämä Firming Complex. Huomioikaa, että se on 50ml pumppupullo eli paljon isompi kuin yleensä seerumit ja sillä on useampi käyttömahdollisuus. Sitä voi käyttää seerumin tapaan aina ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide, joksi sopii hyvin esimerkiksi REPARATIVE MOISTURE EMULSION (120€). 
Firming Complexia voi käyttää myös voiteen tapaan. Varsinkin suurihuokoinen sekaiho tai rasvoittuva iho voi laittaa Firming Complexia yö- ja/tai päivävoiteeksi. Kesällä se toimii hyvin yövoiteena ihan kaikilla ihotyypeillä ja sen ohut geelimäinen koostumus ei tule tahmaiseksi kovassakaan hikoilussa. 
Itse käytän Firming Complexia seerumin tapaan ja sen päälle laitan aina hoitovoiteen, koska ihoni on niin kuiva. Firming Complex on myös todella tehokkaan tuntuinen käytössä, koska sen sisältämät hedelmähappoentsyymit kihelmöivät sitä levittäessä, mutta kihelmöinti menee nopeasti ohitse. Korostan vielä sitä, että suurihuokoiselle iholle Firming Complex on paras apu, koska se supistaa selvästi veltostumisen aiheuttamaa huokosten näkyvyyttä. Huomioi, että tämä Tähtitarjous on voimassa ma 30.5. asti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti