keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Upeat ihonhoitotuotteet Youngbloodilta!

YOUNGBLOODIN meikkisarja on nyt tuonut markkinoille ihonhoitosarjan, joka teki heti minuun suuren vaikutuksen. Youngblood on mielestäni paras meikkisarja, mikä on Suomessa myynnissä ja nämä ihohoitotuotteet ovat yhtä hyviä.


Youngbloodin tarkkaan harkituissa koostumuksissa käytetään vain parhaita ainesosia ja minimoidaan ihoa mahdollisesti ärsyttävät tekijät.


Ihastuttavat hoitotuotteet!

En voi muuta sanoa kuin, että olen aivan innoissani näistä uusista tuotteista. Heti, kun kuulin, että YB tekee myös hoitotuotteet, tiesin niistä tulevan todella tasokkaat ja hyvät. Välttämättä ei ole taloudellisesti järkevää kasvattaa hoitolan varaston arvoa tässä taloustilanteessa, mutta nyt en halua olla järkevä, vaan tahdon asiakkaille käyttöön nämä upeat uutuudet.
Hoitotuotteita on vain muutama ja ne ovat kaikille ihotyypeille tarkoitetut. YB on Suomen Allergia-, iho- ja astmaliiton suosittelema meikkisarja ja niin ovat myös nämä hoitotuotteet. Ne on siis tehty äärimmäisen herkälle ja moniallergiselle iholle. 
Olen käyttänyt niitä nyt kuukauden verran, joten tunnen hyvin niiden ominaisuudet. Aluksi ajattelin ottaa ne myyntiin vasta syksyllä, mutta en malta odottaa, että saan esitellä ne asiakkaille.
Ainoa vähän negatiivinen asia on, että ne on pakattu niin moninkertaisiin pahvipakkauksiin, ettei se välttämättä olisi tarpeellista. Näinhän se on monen muunkin tuotteen kohdalla on se sitten ruokatavara tai kosmetiikkatuote, että pakkaus on ihan liian moninkertainen.
Näytteitä tuotteista ei ole toistaiseksi saatavilla. Myös Dermalogica ja iS Clinical vähentävät näytemäärää, koska ne ovat niin kalliita valmistaa. Tietysti suuri näytevalikoima nostaa myös hoitotuotteiden hintaa, joten pidän parempana, ettei hintoja jouduta nostamaan.


Kuusi ihanaa uutuustuotetta

Nourishing Cleansing Oil (58€) on se tuote, mihin ensin ihastuin. Tämä puhdistusöljy on ihan taivaallinen tuote ja sen käyttö on helppoa. Sen tuoksu on niin ihana, etten ole vastaavaa puhdistustuotteen tuoksua ennen kokenut. Se ei tietenkään ole hajuste, vaan raaka-aineista tuleva hedelmäinen tuoksu. Nourishing Cleansing Oilia käytetään ihan samoin kuin Dermalogican Precleansea (49€) eli se voi olla alkupuhdistusaine, mutta toimii myös yksinäänkin. Sen hoitava ja kosteuttava vaikutus tekee siitä paljon enemmän kuin pelkän puhdistustuotteen.
Micellar Water with Colloidal Silver (41€) misellivesi on ollut aikaisemminkin myynnissä, mutta sekin on uudistunut. Misellivesi käy yksinään ihon puhdistamiseen ja meikin poistoon. Sitä laitetaan vanuun ja iho pyyhitään niin moneen kertaan ettei, mitään tartu enää vanutyynyyn. Sitä voi käyttää myös pelkästään silmämeikin poistoon tai sitten kasvoveden tapaan Nourishing Cleansing Oilin jälkeen. Itse olen poistanut sillä silmämeikin ja muuten puhdistanut ihon tuolla öljyllä. 
Daily Enzyme Exfoliant Creme (82€) on erityinen uutuus kaksoisvaikutuksella. Se sisältää sokerirakeita, jotka kuorivat hellävaraisesti ja lopuksi se muuttuu herkän ihon kosteusnaamioksi. Voidetta levitetään pieni määrä kuivalle iholle ja sitä pyöritellään hetki iholla, jotta saadaan kuoriva vaikutus. Sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan voidetta uudestaan ja se muuttuukin kosteuttavaksi naamioksi. Naamio saa vaikuttaa viitisen minuuttia ja sen saa levittää myös silmien ympärille. Naamio on hyvin kosteuttava ja rauhoittaa herkkääkin ihoa.
Radiance Renewal Treatment Glow Serum (97€) aivan ihanan ylellinen ohut seerumi/öljy, jota voi käyttää päivä- ja yövoiteena. Tämä öljy on erityisen ravitseva, mutta tasapainottaa myös näppyläistä ihoa. Jättää iholle sileän ja pehmeän pinnan.
Eye Impact Quick Recovery Eye Cream (78€) silmänympärysvoide on ollut myynnissä jo parisen vuotta, mutta nyt sitäkin on uudistettu. Tärkein ominaisuus tässä silmänympärysvoiteessa on sen turvotusta poistava vaikutus. Se tuntuu levitettäessä viileän rauhoittavalta ja aamuisin se laskee  silmäpusseja ja turvotusta.
Mineral Primer (73€) meikinpohjustustuote, joka kosteuttaa. Tuote on väritön geeli, joka tekee ihosta silkkisen sileän ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä. Tämä geeli ehkäisee myös ihon kiiltoa ja parantaa meikin pysyvyyttä.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti