torstai 26. toukokuuta 2022

Viime hetket hyödyntää Tähtitarjoukset!

Tähtitarjoukset ovat voimassa vielä muutaman päivän eli maanantaihin 30.5. asti. Tähtitarjouksena on Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 50ml NYT 59€ (norm.74€) ja tuplakoko 100ml NYT 95€ (norm.119€) aurinkosuojallinen päivävoide sekä iS Clinicalin kiinteyttävä tehotuote Firming Complex NYT 125€ (norm.159€).


Nyt kannattaa hyödyntää tarjoukset kasvojen tehokkaaseen kiinteyttämiseen, hoitamiseen ja suojaamiseen.

Superkiinteyttävä Firming Complex

Kirjoitan varmaan ihan liian harvoin tästä iS Clinicalin Firming Complexista, vaikka itse käytän sitä usein. En tiedä miksi se on jäänyt vähemmälle huomiolle, vaikka siitä tulee asiakkailta yhtenään kiitosta. Firming Complex saa Youth Eye Complexin (125€) jälkeen seuraavaksi eniten hyvää palautetta iS Clinicalin tuotteista. Tämä palaute ja käyttökokemukset ovat minulle kullanarvoista tietoa, jotta tiedän, miten asiakkaat kokevat tuotteen.
En oikein löydä adjektiiveja kuvaillakseni tätä Firming Complexia, koska se on erilainen kuin muut iS Clinicalin tehotuotteet. Se on seerumin ja voiteen välimuoto ja sitä voi käyttää seerumin tapaan voiteen alla tai yksinään yövoiteena. 
Talvella se on liian kevyttä yksinään käytettynä kuivemmalle iholle, mutta kesällä ja helteellä sen geelimäinen koostumus on ihanteellinen. Sekaihoisella ja rasvoittuvalla iholla se on erinomainen hoitovoide, koska sen kiinteyttävä vaikutus supistaa huokosiakin. Teini-iässä saadut aknearvet alkavat näkymään enemmän ikääntyessä, kun iho veltostuu, ja niihinkin Firming Complex on tehokas apu.
Se pitää kertoa, että Firming complex tuntuukin juuri niin tehokkaalta kuin sen vaikutuskin on. Kuivalla iholla se kihelmöi ihan kunnolla, mutta se menee ohitse noin vartissa ja iholle tulee heti kiinteämpi pinta. 
Jos Firming Complexin päälle laittaa toisen voiteen, sen kihelmöinti loppuu siihen ja yleensä tämä kihelmöinti ei tunnu kuin viikon aikana ja sitten iho tottuu siihen. Muistutan vielä, että Firming Complex on 50ml eli isompi kuin yleensä seerumit ja se kestää päivittäin käytettynä kolmisen kuukautta.

Älä vaaranna ihon terveyttä

Pitäisiköhän ihotautilääkäreiden alkaa levittämään tarroja, joissa lukisi aurinko vaarantaa terveytesi. :) Tupakka-askeissahan näin lukee ja silloin kukaan ei voi väittää, ettei tiennyt. Toivoisin, että jokainen käyttäisi viidenkympin aurinkosuojavoidetta joka aamu maaliskuusta lokakuulle. Niin pystyy vähentämään ihoon kohdistuvaa uv-säteilyn määrää huomattavasti. 
Toivoisin myös, että suojavoide olisi amerikkalainen, koska heillä laki edellyttää todella toimivia suojatuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että aurinkovoiteet suojaavat UVA- ja UVB -säteiltä ja suoja pysyy luvatussa lukemassa 4-6 tuntia, vaikka kasvot hikoilisivat. 
Tähtitarjouksena oleva Dynamic Skin Recovery SK50 on hyvän suojan lisäksi hoitava ja kosteuttava päivävoide, joka sopii myös meikin alle. Dynamic Skin Recovery SK50 käyttäytyy kuin mikä tahansa päivävoide ja sen voi levittää suoraan puhtaalle iholle. Toisaalta se on tehokas aurinkosuojavoide, joka torjuu sekä UVA että UVB -säteet. 
Tuota isompaa ja käytössä edullisempaa 100ml kokoa on jäljellä vielä muutama, joten kannattaa pitää kiirettä ennen kuin ne loppuvat. Sen jälkeen tätä isompaa kokoa ei ole enää saatavilla. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti