sunnuntai 29. toukokuuta 2022

Ihanuuksia Youngbloodilta!

Olen aivan hullaantunut Youngbloodin uusiin ihonhoitotuotteisiin. Olen myös siitä iloinen, että olen tehnyt työtäni kohta puoli vuosisataa ja siitä huolimatta en ole leipääntynyt, vaan koen suurta iloa ja intoa saadessani käsiini uusia tuotteita. 


Youngblood -sarjan tarkkaan harkituissa koostumuksissa käytetään vain parhaita ainesosia ja minimoidaan ihoa mahdollisesti ärsyttävät tekijät.


Tehohoitoa öljyillä

Öljymäiset tuotteet ovat hyvin tervetulleita Suomen ilmastossa eläville ja muutenkin kuivan ihon omaaville. Öljyjen koostumukset ovat vuosikymmenten saatossa täysin muuttuneet ja niiden molekyylirakenne on neljäsosa siitä, mitä ne olivat 1980-luvulla. Ne ovat todellisia kevytöljyjä, jotka tuntuvat melkeinpä geelimäisiltä.
Tiedän, että asiakkaiden on nykyisin jo vaikeaa erottaa toisistaan geelimäinen ja öljymäinen rakenne ja se on hyvä asia, että öljy on voitu hajottaa niin kevyeksi. Se on tulosta tästä rasvapelkoisesta maailmasta, jossa kaikki ruuankin rasvat ovat tarkkailun alla. 
Youngbloodin uutuuksissa on kaksi öljymäistä tuotetta eli Radiance Renewal Treatment Glow Serum (97€) öljyseerumi ja Nourishing Cleansing Oil (58€) puhdistustuote. Tämä Nourishing Cleansing Oil oli minun ensirakkauteni näihin uutuuksiin. Se on hyvin ohutrakenteinen öljy, joka liuottaa paksunkin meikin ja myös silmämeikin. Kuitenkin koostumus on täysin vesiliukoinen ja se huuhtoutuu nopeasti vedellä pois. Nourishing Cleansing Oil tuoksuu aivan ihanalle hienostuneen sitruunaiselle ja se tuottaa ainakin itselleni suurta mielihyvää. 
Kaikki tuoksut tietysti tulevat raaka-aineista ja muutenkin Youngbloodin tuotteet ovat sopivia todella herkkäihoisille. Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto suosittelee YB-tuotteita moniallergisillekin. Nykyisin ei herkkäihoisenkaan tarvitse käyttää kosmetiikkaa, joka tuoksuu linimentiltä ja on koostumukseltaan paksua tahnaa. Nykyteknologialla saadaan jokaiselle sopivaa kosmetiikkaa, joka on miellyttävää ja helppoa käytössä ja joka tuottaa myös iloa käyttäjälleen.


Kosteutusta öljystä


Radiance Renewal Treatment Glow Serum on aivan erilainen ihonhoitoöljy kuin mikään aikaisempi. Se on seerumirakenteinen eli se imeytyy syvälle, mutta se on tarkoitettu päivä- ja yövoiteeksi. Radiance Renewal Treatment Glow Serum voidaan käyttää toisen seerumin päällä voiteen tapaan tai sitten yksinään tehovoiteena yöksi tai päiväksi. 
Itse ihastuin tähän tuotteeseen, kun ensin ymmärsin sen käytön. Se on tippapullossa, niin kuin seerumitkin ja vain 2-3 tippaa riittääkin koko kasvoille. Radiance Renewal Treatment Glow Serum on superkosteuttava ja sen öljymäinen rakenne silottaa kuivuudesta johtuvaa pintaryppyä. Öljymäisyydestä huolimatta se sopii oikein hyvin meikin alle, eikä muutenkaan kiillä päivävoiteena käytettynä. 
Tämä öljy on niin keveä, ettei kuluttaja tunnista sitä enää öljyksi, mutta siinä on kaikki öljyjen hyvät puolet. Myös pintakuivalle rasvoittuvalle iholle Radiance Renewal Treatment sopii ja tekee sileän pinnan helposti hilseilevälle iholle. Nämä uudet YB:n tuotteet sopivat muutenkin kaikille ihotyypeille ja toivon, että kaikki kokeilisivat Nourishing Cleansing Oilia puhdistukseen, koska se on niin ihana tuote.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti