tiistai 17. toukokuuta 2022

Tähtitarjoukset 30.5. asti


Nämä todella tehokkaat Tähtitarjoustuotteet taistelevat ihon ikääntymisen merkkejä vastaan.


Käytä joka päivä aurinkosuojaa!

Jokapäiväiseen terveydenhoitoon kuuluu aurinkosuojavoiteen käyttö aivan kuin hampaiden pesu. Uv-säteily on myrkkyä iholle ja sitä pitää pyrkiä vähentämään kaikin keinoin. Helpoin tapa on käyttää päivävoidetta, joka on samalla aurinkosuojavoide. 
Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 on ollut myynnissä vuosikausia ja se on monen vakioasiakkaan luottotuote. Se kuuluu Dermalogican AGE SMART -hoitolinjaan ja voide sisältää myös elvyttäviä vaikutusaineita.
Haluan vielä korostaa, että aurinkosuojallinen päivävoide on aivan yhtä suojaava kuin pelkkä aurinkovoidekin. Se on vaan helpompi käyttää, kun tarvitaan vain yksi voide joka aamu. Dynamic Skin Recovery SK50 levitetään kasvoille joka aamu satoi tai paistoi, mutta aurinkoisena päivänä tietää ihon olevan myös hyvin suojattu.
Tällä hetkellä Dynamic Skin Recoverysta on saatavilla tuplakoko eli 100ml NYT 95€ (norm.119€), mutta se on kausituote ja poistuu myynnistä, kun tämä erä loppuu. Joten en pysty takaamaan, että sitä on edes saatavilla koko tätä kahta viikkoa, mitä Tähtitarjous kestää. Olkaa siis nopeita, jos haluatte tämän edullisen tuplakoon, joka riittää päivittäisessä käytössä 3-4 kk.


Vastaisku veltostumiselle

Tähtitarjouksena on myös iS Clinicalin FIRMING COMPLEX NYT 125€ (159€), joka on paras tehoseerumi ylläpitämään ihon kiinteyttä. Se on 50g pumppupullo ja tuote itsessään on geelimäinen eli se on erilainen kuin seerumit yleensä. Vaikutusaineiltaan se on kuitenkin seerumin tasolla, joten se lisää joustavuutta myös ihon syvempiin kerroksiin.
Itseäni vanhenemisessa ärsyttää eniten roikkuvat vihikoiran posket, joita maan vetovoima vetää aina vaan alemmaksi. Firming Complex on tehokkain tuote tuomaan napakkuutta ihokudokseen ja vähentämään leukaperien roikkumista. 
Firming Complexia voi kuivaihoinen käyttää seerumin tapaan aamulla ja illalla hoitovoiteen alle. Ellei iho ole kovin kuiva, Firming Complex toimii myös yksinään yövoiteena tai päivävoiteena. Firming Complexin vaikutus on erittäin tuntuva ja kuivalla iholla se saattaa kihelmöidä hyvinkin tuntuvasti sitä levitettäessä. Kihelmöinti laantuu noin vartissa tai heti, kun sen päälle levitetään hoitovoide. 
Tämä kihelmöivä kuumottelu kuuluu asiaan ja kertoo tuotteen tehosta. Firming Complex sisältää myös hedelmähappoentsyymejä, jotka kevyesti kuorivat sekä uudistavat ihoa ja ihon väri tasoituu ja pinta silottuu.






 Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti