tiistai 24. toukokuuta 2022

Kesäisen kevyet yövoiteet

Toivottavasti tästä kesästä ei tule yhtä kuuma kuin viime kesä oli, kun kärvistelimme kolmenkymmenen asteen helteessä viikko tolkulla. Liian lämpimät yöt nostavat hien pintaan ja silloin yövoiteena ei voi olla mikään paksu voide.


Kesällä ihanteellinen yövoide on kevyt ja pigmenttiä hajottava, kuten Dermalogican uutuus PowerBright Overnight Cream.


Kesälläkin tarvitaan kosteutta

Sitä ei pidä unohtaa, että kesälläkin iho vaatii kosteutta ja aurinko sekä hikoilu kuivattaa yhtälailla, kuin sisälämmityskin. Onneksi nykyisin kaikki yövoiteet ovat kohtuullisen kevyitä, vaikka niissä olisikin suuri vaikutusainepitoisuus. 
Uusin yövoide on Dermalogican PowerBright Overnight Cream (89€), joka kuuluu pigmenttiä hajottavaan PowerBright hoitolinjaan. Tämä uudistunut voide tuli vanhan Pure Nightin tilalle ja sehän oli erittäin suosittu hyvin imeytyvä hoitovoide. Tämä uusi PowerBright Overnight Cream on vieläkin ohuempi, mutta sisältää tehoaineita paljon enemmän kuin ennen. 
Toinen uudempi hoitovoide on Dermalogican BioLumin-C Gel Moisturizer (67€), joka sopii sekä yö- että päivävoiteena. Tämä voide sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa solukuolemaa ja rypistymistä. BioLumin-C Gel Moisturizer tuli myyntiin viime syksynä ja se on saanut siitä lähtien pelkkää kehua. Se sopii myös ihan parikymppisille ja ei sisällä juurikaan rasva-aineita, mutta runsaasti kosteutta. 


Vesi vanhin voitehista

Oma suosikkini kesäöiksi on Dermalogican Calm Water Gel (52€) eli vesivoide. Tämä rauhoittava herkän ihon kosteusvoide oli viime kesänä eniten myyty hoitovoide ja kuka sitä kerran ostaa, hakee sitä takuulla lisää. 
Asiakkaat ja minä olemme nimenneet sen vesivoiteeksi siksi, että se muuttuu levitettäessä lähes vedeksi. Se on kevyt viileä geeli, kun sen ottaa tuubista, mutta hetken päästä se on kuin rauhoittava neste, joka katoaa ihoon. Calm Water Gel sopii myös yö- ja päivävoiteeksi ja myös meikin alla se toimii hyvin. 
Sound Sleep Cocoon (83€) yövoide on aivan omaa luokkaansa, koska sen ihana tuoksu tuo mielihyvää ja rauhoitusta mielellekin. Se sisältää laventeli-patsuli-santelipuuöljyseoksen, jonka tuoksu vähentää stressihormonin eritystä. Tuoksu ei siis ole hajuste, vaan se tulee luonnollisista raaka-aineista.
Sound Sleep Cocoon on myös geelimäinen ja imeytyy hyvin. Vaihdevuosi-iässä, kun yöllä voi yllättää kuumottavat hikiaallot, Sound Sleep Cocoon on erittäin miellyttävä yövoide. Se ei muutu hikoilun myötä tahmeaksi ja tuoksu todellakin tuottaa mielihyvää.
iS Clinicalilta kevyt, mutta supertehokas seerumimainen hoitovoide on Tähtitarjous Firming Complex nyt 125€ (159€), joka myös imeytyy hetkessä. Sekin on geelimäinen ja erittäin tehokas kiinteyttäjä. Kesäöisin sitä voi yksinään käyttää yövoiteena, mutta kuivemmalle iholle se kaipaa vielä hoitovoiteen. Firming Complex on kiinteyttävin tuote, mitä myyn ja se tuntuukin tosi tehokkaalta. Aluksi se kihelmöi aika napakasti, tietysti ihon herkkyydestä riippuen. Yleensä iho tottuu siihen muutamassa päivässä, eikä kihelmöintiä enää huomaakaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti