keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Multivitamiininaamiosta tasapainoa iho-ongelmiin

Joskus lähes jokaisen ihossa on tilanteita, ettei oikein mikään hoito tunnu sopivalta ja iho rasvoittuu ja kuivuu yhtäaikaa. Varsinkin alle viisikymppisenä hormonitoiminnan heilahtelut aiheuttavat harmittavia näppyjä, punoitusta ja hilseilyä ilman näkyvää syytä.


Dermalogican Tähtitarjous Multivitamin Power Recovery Masque elvyttää kuivan ja elottoman ihon.


Katupöly ärsyttää

Tänä keväänä monen iho-ongelman syy on tavallista pahempi katupöly ja tuulinen säätila. Atoopikot ja muuten herkkäihoiset reagoivat aina keväisin katupölyyn ja siitepölyihin, mutta tänä keväänä ongelmia on tullut muillekin.
Talven aikana kuivuus on vähentänyt ihon omaa suojabarriääriä ja kevään pölyt ja tuulet pääsevät rasittamaan muutenkin ohentunutta ihoa. Pölyjen vaikutus voi näkyä monella tavalla, koska jokaisen iho reagoi yksilöllisesti. 
Iho saattaa hilseillä, punoittaa ja kutista tai siihen syntyy pikkufinnejä tai ruusufinnin tyyppistä ihottumaa. Kaikkiin näihin ongelmiin auttaa Tähtitarjouksena oleva MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 49€ (58€), joka tasapainottaa ihon toimintoja. 
Tähän aikaan vuodesta lähes kaikkien iho kärsii kosteuden puutteesta ja tarvitsee tehokosteutusta ja siksi suosittelen tätä multivitamiininaamiota kaikille. Sen käyttö on helppoa, koska sen voi jättää myös yöksi vaikuttamaan. 


Kädet kuntoon!

Talven jäljiltä myös kädet ovat rutikuivat ja monia vaivaa ”pesuaineihottumat” ja muut herkkyydet. Samoin kynsinauhat repeilevät ja kynnet liuskottuvat. Olen käytännössä oppinut asiakkailtani, miten hyvä apu multivitamiininaamio on käsiongelmiinkin. 
Alunperin en tätä itse keksinyt, vaan muutama vakioasiakas, joka kärsi hankalista käsi-ihottumista, oli kokeillut multivitamiininaamiota avuksi. Jotkut käyttävät sitä käsivoiteen tapaan, mutta paras vaikutus tulee, kun tekee naamiosta hauteen yöksi. Multivitamiininaamiota levitetään paksu kerros puhtaisiin käsiin ja sitä hierotaan huolellisesti myös kynsiin ja kynsinauhoihin. Sen jälkeen laitetaan puuvillahanskat käsiin ja naamio saa vaikuttaa yön ylitse. 
Tällaisen tehohoidon voi tehdä sekä käsille että kasvoille muutaman kerran viikossa. Esimerkiksi saunan jälkeen multivitamiininaamio korjaa saunomisen kuivattavaa vaikutusta. 
Hoitoa voi myös käyttää kolmen kerran kuureina, jolloin naamio laitetaan kolmena iltana peräkkäin ja uusittaan kuuri kerran viikossa.

Huomioikaa, että Tähtitarjouksena on myös iS Clinicalin MOISTURIZING COMPLEX NYT 89€ (112€). Tämä kosteusvoide on runsaasti ravitseva ja erittäin kosteuttava, mutta koostumukseltaan lähes nestemäinen maito. Moisturizing Complex on erinomainen meikin alle ja sitä voi käyttää yö- sekä päivävoiteena.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti