tiistai 10. toukokuuta 2022

Hulluna hoitosuihkeeseen!

Voin tunnustaa suoraan, että rakastan joka ainoaa purkkia ja purnukkaa, mitä hoitolassani on ja olen aina aivan innoissani, kun myyntiin tulee jotain uutta. Dermalogican uusi hoitosuihke HYALURONIC CERAMIDE MIST (46€) on uusi ihastukseni aihe.


Hyvillä hoitosuihkeilla saa paljon tehoa ihonhoitoon helpolla tavalla.


Helpot hoitosuihkeet

Olen aina tykännyt näistä hoitosuihkeista, koska niillä saa paljon tehoa vähällä vaivalla. Myönnän olevani hoitosuihkeiden suurkuluttaja ja tämä uusi Hyaluronic Ceramide Mist on osoittautunut todella tehokkaaksi. Siinä on nimensä mukaisesti runsaasti hyaluronihappoa, joka on superkosteuttava raaka-aine. Sen lisäksi täyteläiset keramidipalloset parantavat kosteuden vaikutusta ja ne täyttävät kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Itse huomaan hyvin selvästi Hyaluronic Ceramide Mistin silottavan vaikutuksen, koska ohut ihoni selvästi rypistyy pinnalta kosteuden puutteesta. Sumuttelen Hyaluronic Ceramide Mistiä pitkin päivää meikin päällekin ja se poistaa heti kuivuuden tunteen ja silottaa ihoa. Hoitolassa pidän sitä jääkaapissa ja kesken hikisen työpäivän tuntuu ihanalta suihkauttaa kylmää sumua iholle. Sitten, kun taas saamme kokea kesähelteen, kannattaa hiki taputella kasvopaperiin ja sitten vasta sumuttaa hoitosuihke. Iltapesun yhteydessä sumutan hoitosuihketta myös vartalon iholle, koska se rauhoittaa kuivuudesta johtuvaa kutinaakin. Varsinkin selkään se on helppo itse sumuttaa.


Circular Hydration Serum

Tämän uuden Hyaluronic Ceramide Mistin sisarustuote on myös uusi CIRCULAR HYDRATION SERUM (79€), joka on erittäin kosteuttava seerumi. Nämä kaksi on erinomainen tuotepari poistamaan talven jälkeistä kuivuutta ja kireyttä. Circular Hydration Serum on tullut vanhan tutun Skin Hydrating Boosterin tilalle ja on paranneltu versio vanhasta boosterista. Tämä uutuusseerumi on hiukan geelimäisempää ja helpompaa käsitellä, kuin tuo vanha lähes vesimäinen boosteri.
Circular Hydration Serum sopii myös silmien ympärille, mikä on harvinaista seerumeille. Esimerkiksi atooppiselle silmänympärysiholle tämä seerumi on erinomainen syvälle vaikuttava hoitoaine. Suosittelen ostamaan nämä kaksi uutuustuotetta yhdessä, koska ne myös tehostavat toinen toisensa vaikutusta.
1 kommentti:

 1. Anonyymi10:26

  Tuo kosteuttava Circulation Hydration Serum on todellakin geelimäinen ja helpompi levittää kuin vesimäinen edeltäjänsä.
  Minusta se myös tuntuu suorastaan kiinteyttävältä ja napakoittavalta. Plussaa myös siitä, että sitä voi taputella silmänympärysiholle.
  Kaikkiaan tosi hyvä uusi versio kosteuttavasta seerumista.

  Leena
  .

  VastaaPoista