tiistai 13. syyskuuta 2022

Daily Milkfoliant on kuorintojen kuningatar

Nyt Tähtitarjouksena oleva Daily Milkfoliant NYT 55€ (68€) on muuttanut täysin käsityksen kuorinta-aineiden vaikutuksesta. Koskaan aikaisemmin ei kuorinta-voide ole kosteuttanut ja hoitanut ihoa ja vahvistanut ihon omaa suojabarriääriä.


Tähtitarjouksena 19.9. asti on Dermalogican uusi kuorintajauhe Daily Milkfoliant, joka sopii myös erittäin herkälle iholle.


Daily Milkfoliant sopii äärimmäisen herkällekin iholle

Jokainen ihotyyppi tarvitsee kuorintaa, koska iho uudistuu koko ajan myös ohuella ja herkän punoittavalla iholla. Uudistuminen näkyy iholla hilseilynä ja epätasaisena värinä ja tukkiintuneelle iholle syntyy helposti finnejä ja mustapäitä. Tämä hilseilykerros pitää siis poistaa herkältäkin iholta.
Ensin kasvot puhdistetaan ihotyypin mukaisilla puhdistustuotteilla, joilla saadaan pestyä pois meikki ja muu lika. Sen jälkeen otetaan puolikas teelusikallinen Daily Milkfoliantia kosteisiin käsiin, vaahdotetaan se ja levitetään kasvoille. Vettä voi hiukan lisätä, jotta aineesta tulee vaahtomaisempi ja kasvot pestään kuorintatuotteella. Silmänympäryksiä varotaan, mutta kaula, nenän pielet ja hiusraja pitää puhdistaa kunnolla.
Tämän jälkeen kasvot kuivataan ja levitetään ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Daily Milkfoliantia suosittelen käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa Suomen talvioloissa, mutta kesällä epäpuhdasta ihoa voi kuoria lähes joka päivä. 


Puhdas, mutta kosteutettu tunne iholla

Jo kuorinnan jälkeen tunne on niin erilainen, että huomaa olevansa tekemisissä ihan uudenlaisen tuotteen kanssa. Iho ei yhtään kiristä tai kihelmöin kuorinnan jälkeen, vaan tuntuu pehmeän joustavalta. Seuraavaksi levitettävät hoitotuotteet imeytyvät hujauksessa ja niistäkin jää raikas tunne. 
Kaura- ja kookosjauhe yhdessä miedon maitohapon kanssa palauttaa ihon suojabarriäärin ja maitohappo hajottaa hellävaraisesti hilseilykerroksen. 
Vanha tuttu papaijauute sulattaa tukkivaa ihokerrosta syvältä huokosten pohjalta ja kaurauutteen lipidit pitävät ihon pinnan vahvana. Esimerkiksi helposti punoittava couperosaan taipuvainen iho pystytään nyt pitämään siistinä tämän Daily Milkfoliantin avulla. 
Kuorinta ei aiheuta lisää punoitusta ja on suurena apuna couperosaa vähentävien tuotteiden imeytyessä. Miedot herkistyneen ihon tuotteet Ultra Calming Serum Concentrate (63€) seerumi ja Calm Water Gel (52€) hoitovoide imeytyvät paremmin ja niiden vaikutusaineet pääsevät näyttämään tehonsa. 


  Tähtitarjoukset 19.9. asti:Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti