perjantai 2. syyskuuta 2022

Youngbloodin uutuuksia

Tällä hetkellä Tähtitarjouksena on vielä 5.9. asti Youngbloodin Nourishing Cleansing Oil NYT 45€ (58€) puhdistusöljy. Tästä tuotteesta on tullut nopeasti asiakkaiden suosikki ja YB:ltä on tulossa vielä muitakin uutuuksia syksyn aikana.


Kaikki Youngblood -tuotteet sopivat tutkitusti myös hyvin herkälle iholle.


Hoitavia öljyjä

Youngblood on ollut parikymmentä vuotta meikkisarja, joka on erittäin suosittu kosmetologien piirissä. Se on ainoa kokonainen meikkisarja, jota Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto suosittelee. Tänä keväänä sarjaan tuli muutama hoitotuote, joista tämä Nourishing Cleansing Oil puhdistusöljy nousi heti suomalaisten suosikiksi.
Tämä puhdistusöljy on samalla myös hoitotuote, koska näistä hienojakoisista kasviöljyistä imeytyy suojaavia vaikutusaineita ihon omaan suojapintaan. Varsinkin talvella Nourishing Cleansing Oil tulee olemaan hyvin tarpeellinen hoitotuote. Sitäkin voisi sanoa hybridituotteeksi, koska se on puhdistusaine ja hoitoöljy samalla kertaa.
Keväällä YB:ltä myyntiin tuli myös Radiance Renewal Treatment Glow Serum (97€) hoitava, kiinteyttävä ja silottava tehoaine, joka on seerumin ja hoitoöljyn välimuoto. Sitä voi käyttää seerumin tapaan ja laittaa sen päälle vielä hoitovoide tai sitten sitä voi käyttää toisen seerumin päällä. 
Olen varma, että tästäkin tuotteesta tulee ensi talven suosikki, koska näitä öljymäisiä vaikutusaineita tarvitaan kuivaan sisälämmitysaikaan. Tämä Radiance Renewal Treatment Glow Serum on ollut minulla koekäytössä koko kesän ja se toimii myös meikinalustuotteena hyvin. Meikki on helppo levittää sen päälle ja se pysyy siistinä koko päivän.


Rauhoittava naamio

Uusin tuote Youngbloodilta, mitä kokeilin, on Intense Hydrating and Soothing Masque (66€) kosteuttava ja rauhoittava naamio ja sekin vei heti sydämeni. Se on erinomainen lisäys hoitolani naamiovalikoimaan, koska toista näin rauhoittavaa naamiota ei hyllystäni löydy. 
Intense Hydrating and Soothing Masque on ensisijaisesti punoitusta ja ihon ärsytyksiä rauhoittava. Siinä on paljon myös kosteuttavia vaikutusaineita, mutta päälimmäinen tuntuma siitä on ihon rauhoittuminen. Se sopii oikein hyvin punakalle ruusufinni- ja couperosa-iholle. 
Toinen YB:n naamio on Nourishing Detox Masque (66€), joka on ravitseva ja tasapainottava rasvoittuvan ja sekaihon naamio. Sitä en ole vielä itse kokeillut, mutta kollegojen mukaan se sopii hyvin ikääntyvälle rasvaiselle iholle, joka tarvitsee puhdistusta, mutta myös elvytystä. 
Tuon rauhoittavan Intensive Hydrating and Soothing Masquen saan myyntiin luultavasti jo ensi viikolla, mutta puhdistavaa naamiota tulee vasta syyskuun lopulla. Valitettavasti näistä tuotteista ei ole näytteitä saatavilla, koska niiden valmistaminen nostaisi näiden myyntituotteiden hintaa jopa parikymmentä prosenttia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti