maanantai 19. syyskuuta 2022

Tämä päivä aikaa hyödyntää Tähtitarjoukset

Vielä tänään maanantaina teillä on puoleen yöhön aikaa ostaa Tähtitarjoustuotteet. Jokainen iho tarvitsee kuorintaa, koska kyllä herkkä ja ohutkin iho hilseilee. Daily Milkfoliant NYT 55€ (68€) on ainutlaatuinen kuorinta, joka samalla myös kosteuttaa ihoa.


Talven suosikkiseerumi

Toinen Tähtitarjoustuote on iS Clinicalin Pro-Heal Serum 15ml NYT 85€ (113€) ja 30ml NYT 139€ (183€), joka on sopiva seerumi tulevan syksyn ja talven koitoksiin. Pro-Heal Serumin vaikutusaineet ovat juuri sopiva yhdistelmä rauhoittamaan ja toisaalta elvyttämään vanhenevaa ihoa.
Sisälämmityskausi kuivattaa ihoa ja suuret lämmönvaihtelut ärsyttävät pintaverisuonistoa. Tämä pintaverisuonten rasittuminen aiheuttaa couperosaa sekä punoitusta ja myös herkistää ihoa ruusufinnille. Pro-Heal Serum on hyvin tehokas rauhoittamaan ihon punoitusta ja samalla se supistaa pintaverisuonia ja ihohuokosia. Ihosta tulee sileämpi, tasaisempi ja punoitus vähenee.
Samalla Pro-Heal Serum sitoo ihon omaa kosteutta ja parantaa kimmosäikeiden toimintaa. Suosittelen tätä seerumia ihan kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Ikääntyvä rasvainen iho, johon syntyy helposti pikkunäppylää ja öljyistä kiiltoa pintakuivuudesta huolimatta, hyötyy todella paljon Pro-Heal Serumista
Samoin kuiva helposti punoittava iho pysyy rauhallisempana, kun käytössä on Pro-Heal Serum aamulla ja illalla. Yleensä noin 2-3 viikon käytön jälkeen alkaa hoidon tulokset näkymään ihossa. 


Daily Milkfoliant kuorii ja kosteuttaa

Voin sanoa, että tämä Daily Milkfoliant on muuttanut kuorinnan merkitystä ihonhoidossa. Mikään aikaisempi tuote ei ole kuorivan vaikutuksen lisäksi kosteuttanut ja rauhoittanut ihoa. Daily Milkfoliant on täydellinen tuote Suomen talvisäähän ja herkälle, ohuelle ja ikääntyvälle iholle. 
Tämän kuorinnan jälkeen iholle jää ihan erilainen tunnekin kuin aikaisemmista kuorintatuotteista. Iho tuntuu puhtaalta, mutta samalla kosteutetulta ja joustavalta. Näin kesän jälkeen harmina oleva ihon kirjavuus tasoittuu jo ensimmäisellä kuorintakerralla. Säännöllisellä kuorinnalla 3-5 kertaa viikossa ihon väri tasoituu kunnolla jo viikossa. 
Daily Milkfoliant sopii hyvin herkälle couperosa-ihollekin ja siihen ei ole mikään aikaisempi kuorinta pystynyt. Herkistyneen ihon muut hoitotuotteet, esimerkiksi Pro-Heal Serum, imeytyy ja vaikuttaa paljon tehokkaammin, kun iho on kuorittu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti